INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  DINAMO TBILISI - STEAUA 0-2

Gabi Iancu şi Dusan Uhrin o văd pe Steaua deja în play-off: ”Ca şi calificaţi!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 iulie 2013 00:00 / Actualizat marti, 30 iulie 2013 22:58

Marcatorul Iancu şi Uhrin, antrenorul lui Dinamo, admit că Steaua e extrem de aproape de play-off fiindcă georgienilor le-au mai rămas doar şanse minime


Euforie pentru Gabriel Iancu şi dezastru pentru Duşan Uhrin. Acestea sînt efectele celor 90 de minute jucate la Tbilisi. Atacantul Stelei a apărut fericit după meci: "Am marcat primele mele goluri în Europa, sînt extrem de bucuros. Sper să nu mă opresc la două goluri, s-o ţin tot aşa şi să mai înscriu, inclusiv în această ediţie a Ligii Campionilor. Nu pot să zic procente cu exactitate, dar am luat o opţiune extrem de importantă în seara aceasta pentru calificarea în play-off-ul Champions League. Speram să scăpăm fără să luăm gol din penalty, deoarece am avut încredere mare în Tătăruşanu, m-am gîndit c-o să apere".

Click aici pentru VIDEO!

Uhrin şi-a urmărit echipa jucînd de la egal la egal cu Steaua timp de oră, apoi a beneficiat de un penalty la 0-0 şi totul s-a ruinat pînă la urmă. "E greu să marcăm de două ori la Bucureşti. Adevărul este că ne-au rămas şanse de calificare foarte mici", a reacţionat cehul fost la Poli Timişoara şi la CFR Cluj.

Antrenorul crede că momentul în care Xisco a tras slab din penalty şi Tătăruşanu a apărat a hotărît soarta partidei: "Atunci s-a schimbat meciul, jucătorii mei nu au putut trece peste decepţie. Iar Steaua a demonstrat şi la Tbilisi că e cea mai bună din România, cu cei mai buni fotbalişti, m-am convins de acest lucru".


57% a fost procentajul posesiei pentru Steaua, trupa lui Uhrin păstrînd mingea doar 43 la sută din timp

"Încă nu sărbătorim, chiar dacă am cîştigat cu 2-0 şi returul pare simplu. Ar fi riscant să tratăm lejer meciul de peste o săptămînă. Aşteptăm un stadion plin marţea viitoare"
Lukasz Szukala, fundaş Steaua

"În primele 20 de minute am suferit şi pentru că nu-i ştiam foarte bine pe gruzini, pe care i-am văzut pe o singură înregistrare. După ce le-am citit jocul, ne-a fost mai uşor"
Iasmin Latovlevici, fundaş Steaua

"Steaua are pe masă, de luni după-amiază, oferta lui Tottenham în valoare de 8 milioane de euro pentru Chiricheş, atît cît a solicitat. Eu sînt la Monte Carlo, aştept să vină Chiricheş şi să mergem la Londra"
Ioan Becali, la DolceSport

"Iancu le-a demonstrat tuturor în această seară că e un jucător căruia îi place golul. A marcat practic din jumătate de ocazie, nu degeaba l-am lăudat şi am avut mereu încredere în el. Seamănă ca joc cu Raul, fostul atacant de la Real"
Gică Hagi, patron Viitorul

"Dacă Steaua primea gol din penalty, putea să piardă, ar fi fost complicat returul dacă se termina 1-0, însă e diferenţă clară între cele două echipe. În ultimele 30 de minute, Steaua a dominat-o copios pe Dinamo Tbilisi"
Victor Piţurcă, selecţioner România

"Tănase a făcut un joc foarte, foarte bun. Chiar dacă Iancu a marcat două goluri, Tănase a fost cel mai bun de pe teren, a făcut diferenţa. Iancu îmi place, e un marcator pursînge, stăpîneşte excelent ştiinţa demarcării"
Victor Piţurcă, selecţioner România

Diferenţă clară la toate capitolele
CIFRELE MECIULUI
Dinamo Tbilisi Parametru Steaua
6 Şuturi la poartă 20
3 Şuturi pe poartă 10
2 Cornere 11
3 Ocazii 10

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (11)
thumbzilla..
thumbzilla..  •  02 August 2013, 00:58
Postat de polistul68 pe 31 Iulie 2013, 14:35

Cred ca e al 24-lea jucator pe care hagi il vede mare....

tu esti praf dtpdv :| mai bine taci .

polistul68
polistul68  •  31 Iulie 2013, 14:35

Cred ca e al 24-lea jucator pe care hagi il vede mare....

sakamoto
sakamoto  •  31 Iulie 2013, 13:37

Dupa cum joaca Steaua in meciuri internationale-este clar ca acolo se autodepaseste- este cea mai buna echipa de club din Romania din ultimii 20 de ani! Este loc de progres! Potential exista, dar si un lucru indispensabil marii performante: GABARITUL! Steaua are jucatori cu fizic impresionant care impun respect! Management bun si un antrenor valoros! Bravo Steaua!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează