INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GALATASARAY - REAL MADRID 0-1

GALATASARAY - REAL MADRID 0-1 // Turcii, cuceriți de Florin Andone: „A arătat talent şi forţă. Falcao ar putea să nu mai intre!”

Articol de - Publicat miercuri, 23 octombrie 2019 10:53

Florin Andone (26 de ani) regretă ratările din Galatasaray - Real Madrid 0-1, însă e lăudat de ziariştii turci. „A dat chiar totul pe teren şi a fost cel mai rapid jucător al lui Terim, păcat de ghinionul de a-l avea în faţă pe Courtois”, a remarcat Milliyet.

Putea fi eroul lui Galatasaray, însă a mai pierdut un meci împotriva Madridului, pentru că marţi l-a iertat de două goluri pe Courtois. Florin Andone e convins că echipa lui Terim a fost învinsă pe nedrept: „Am arătat cine suntem, un club mare, şi că nu renunţăm la luptă. Am pus pasiune, am alergat şi am sperat. Meritam măcar un egal. Îmi felicit colegii, dar trebuie să fim mai ambiţioşi, să luptăm până la ultimul meci din grupă”. 

„Ghinion cu Courtois”

Presa de la Istanbul a remarcat dăruirea şi implicarea atacantului român în majoritatea fazelor periculoase la poarta echipei lui Zidane. 

„Credeam că Galatasaray o putea învinge pe Real, cu 50.000 de fani în spate, şi a avut şansa s-o facă, dar i-au lipsit golurile. Andone e o promisiune. Chiar a dat totul pe teren şi a fost cel mai rapid jucător al lui Terim, păcat că n-a avut noroc la finalizare. N-a fost imperfecţiune la acele şuturi, a arătat talent şi forţă. Dar l-a avut în faţă pe Courtois, numărul unu în lume. Nu sunt foarte sigur că un alt portar s-ar fi opus ca cele două mingi să intre în plasă”, a comentat editoriastul Osman Şenher, în cotidianul Milliyet. 

1 steaa primit Andone în Marca, în timp ce AS i-a dat linie şi l-a trecut la rubrica „Ce zi!”, învinuindu-l pentru cele două ocazii ratate în debutul meciului

„Sunt mândru de cum am jucat toți, dar ăsta este fotbalul. Așa cum ei au câștigat aici, putem spera și noi că vom câștiga returul de pe Bernabeu. Trebuie să avem o mentalitate pozitivă” 
- Florin Andone, atacant Galatasaray 

„Dacă Andone va continua să fie la fel ce activ, Falcao ar putea sau nu reintre, dar sigur va înţelege că e un jucător foarte scump care i-a adus Galatei în Ligă zero goluri şi zero puncte în două meciuri din Ligă” - Milliyet, cotidian turc 

„Ne-am apărat şi am atacat bine, dar cele două intervenţii ale lui Thibaut au fost providenţiale. Când nu dai al doilea gol, e complicat. Ştiam că Galatasaray ne va da emoţii până la final, e o echipă foarte bună” - Zinedine Zidane, antrenor Real Madrid

Vezi și:

Kylian Mbappe e mult deasupra lui Leo Messi la vârsta lui! Se luptă cu recordurile în Liga Campionilor

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
7manuel
7manuel  •  23 Octombrie 2019, 13:39
Postat de angel_of_death_ pe 23 Octombrie 2019, 11:38

doar astia de la gsp l-au vazut un jucator slab cu nu a jucat la fcsb !!!

Esti frustrat rau de tot mimamovistule! Pe bune-ti spun. Mocofane, asta a jucat de mic in Spania, ignorantule, n-avea cum sa joace la Steaua/FCSB, mai prapaditule.

1055832577830821
Mircea Gabriel Bleoca  •  23 Octombrie 2019, 12:25

După cehul de la Slavia, încă un antrenor știe să pună în valoare calitățile unui fotbalist român. Numai Contra nu știe!?

rivaldinho
rivaldinho  •  23 Octombrie 2019, 12:01
Postat de angel_of_death_ pe 23 Octombrie 2019, 11:38

doar astia de la gsp l-au vazut un jucator slab cu nu a jucat la fcsb !!!

Tot universul tau dinamovist se invarte in jurul FCSB-ului?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează