INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSG - REAL MADRID

GALERIE FOTO "Împreună vom reuși" » Coregrafie impresionantă pe tot stadionul la PSG - Real Madrid

Articol de GSP - Publicat marti, 06 martie 2018 21:48

PSG a pierdut turul cu Real Madrid din Spania, scor 3-1, însă francezii au încredere că pot întoarce rezultatul la Paris, în meciul retur. Stadionul s-a umplut, așa cum era de așteptat, iar atmosfera e una electrizantă.

Ultrașii lui PSG au pregătit o coregrafie 3D impresionantă, pe tot stadionul, iar în momentul în care jucătorii au pășit pe gazon au fost întâmpinați cu un stadion roșu și albastru, iar trofeul Ligii Campionilor n-a lipsit. 

"Ensemble on va le faire", este mesajul care a apărut la tribuna a II-a (Împreună vom reuși). Și pagina de Twitter a clubului a avut numele schimbat astfel. 

Citește și: LIVE AICI Returul "optimilor" Ligii Campionilor: PSG - Real Madrid, meciul serii

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
854605894625108
Silviu Apostol  •  07 Martie 2018, 16:36

Chiar nu poate nimeni sa va scoata din neuronul ala pe care il mai aveti chestia ca nu vorba de COREGRAFIE ci de SCENOGRAFIE ?

lenroc
lenroc  •  07 Martie 2018, 00:41

faină coregrafie, aproape ca-n Groapă

dinamo_fan
dinamo_fan  •  06 Martie 2018, 22:46

superb! pacat ca vor pleca tristi acasa....

Vezi toate comentariile (3)
Comentează