INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GRUPA F / MAN. CITY - ȘAHTIOR 6-0

Gest frumos după penalty-ul halucinant » Sterling i-a cerut scuze arbitrului pentru faultul imaginar. Șahtior protestează: "Kassai e ridicol"

Articol de - Publicat joi, 08 noiembrie 2018 12:06

Stupoare la Manchester, pe "Etihad", la meciul dintre City și Șahtior, 6-0. Nimeni nu înțelegea nimic. Jucători, antrenori, fani, toți erau uluiți. Unii râdeau, alții făceau ochii mari, ținându-se cu mâinile de cap. Un penalty incredibil.

În minutul 23, Sterling a scăpat singur cu Piatov. Englezul a vrut să șuteze, dar a tras în pământ, s-a împiedicat singur și a căzut în nas. Ucraineanul Matvienko era la o jumătate de metru de el, nici vorbă să-l atingă.

Stupefiant, arbitrul maghiar Viktor Kassai, care era prost plasat, chiar în spatele jucătorilor (foto 1), a dictat 11 metri. Adiționalul avea o poziție ideală (foto 2), el ar fi trebuit să vadă și să-l avertizeze pe Kassai.

screenshot 1

screenshot 2

"N-a existat niciun contact"

Piatov a izbucnit în râs. Matvienko, cu o figură inocentă, părea să spună: "Nu i-am făcut nimic". Pe margine, Guardiola le arăta secunzilor și rezervelor că Sterling a rupt iarba. Se amuzau toți.

La sfârșit, atacantul englez a declarat că îi pare rău pentru tot. "Am vrut să dau «scăriță», dar am tras în pământ. N-a existat niciun contact. Le cer scuze arbitrului și celor de la Șahtior". Managerul lui City l-a certat un pic: "Ar fi putut să-i spună «centralului».

Nu avem nevoie de astfel de cadouri. Totuși, Milner și Liverpool ar fi trebuit să aibă această reacție sezonul trecut pentru pasa de la golul doi în minutul 44 al meciului din sferturile Ligii. Acela a fost gol valabil. E nevoie de VAR. Să ajutăm arbitrii!".

Antrenorul lui Șahtior, Paulo Fonseca, l-a criticat însă pe Kassai: "I-am spus că e ridicol". 

Kassai a distrus și Real - Bayern

La 43 de ani, ungurul Viktor Kassai are mare experiență, a arbitrat o finală de Champions League și meciuri la Mondial și Euro. Dar nu e prima oară când gafează.

Pe 18 aprilie 2017, a distrus meciul Real - Bayern (4-2 după prelungiri), în returul "sferturilor" Ligii. Și el, și asistenții lui dezavantajându-i de mai multe ori pe nemți. 

"Ar fi fost un act incredibil de fair-play ca Sterling să-i spună arbitrului că n-a fost faultat. Dar tot n-ar fi fost suficient să influențeze decizia. Kassai era prost poziționat, însă adiționalul a văzut bine faza" Mark Clattenburg, fost arbitru englez

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  08 Noiembrie 2018, 12:46

Poate mentionati ca la acel meci Real-Bayern le-a acordat nemtilor un penalty usor si un gol din offside...asta pana sa-i dezavantajeze :)))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează