INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR - AS ROMA 1-1

Gest suburban al lui Traore după golul reuşit cu Roma! A fost înjurat de tot stadionul!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 decembrie 2010 00:00

Lacina Traore a egalat la 1 în minutul 88 al partidei cu AS Roma şi a avut o descărcare nervoasă stupefiantă după ce a reuşit să puncteze în faţa vicecampioanei din Serie A!

Ivorianul în vîrstă de 20 de ani a făcut semne obscene în direcţia galeriei clujene şi a fost huiduit de întregul stadion atît în momentul anunţării marcatorului, cît mai ales la final. Traore a primit şi cartonaş galben din partea scoţianului Collum pentru modul în care s-a exterorizat!

La finalul întîlnirii, atacantul african a încercat să-şi ceară scuze, mergînd alături de ceilalţi colegi să-i salute pe suporterii feroviari.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
red.blue
red.blue  •  09 Decembrie 2010, 00:40

lasa ca da iarasi vreo 5 goluri si il p@upati iarasi in p00olwa i ridicati iarasi cota la nspe milioane de euroi si cu prima ocazie vo baga iarasi in gura bananierul de n0egrotei nasol!!!

crystyanbet
crystyanbet  •  09 Decembrie 2010, 00:31

trebuie iertat,mai are mult de invatat traore.ma uitam pe gsp tv si eram uimit cum radeau de el cei din emisiune cum ca manca pizza cu paine si 2 tavi de aripioare de pui la o masa!noi oare suntem civilizati in ochii celor din europa?cred ca insemnam ceea ce inseamna africanii pentru noi

enze
enze  •  09 Decembrie 2010, 00:30

s-au trezit ''unii''(= 2 clase, turma si haita) sa-l apere pe Traore....

Vezi toate comentariile (16)
Comentează