INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  RUBIN KAZAN - BARCELONA 1-1

Guardiola: "Cu un astfel de adversar nu e niciodată uşor să cîştigi, dar nu avem ce să ne reproşăm"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 septembrie 2010 00:00

Antrenorul Barcelonei, Josep Guardiola, a comentat egalul înregistrat de echipa sa în deplasare la Rubin Kazan, 1-1.

"Am făcut tot posibilul pentru a cîştiga. Cu un astfel de adversar nu e niciodată uşor să cîştigi, dar noi nu avem ce să ne reproşăm. În Europa, competiţia e mai exigentă, dar grupul este puternic şi vom da totul pentru a ne califica. Ne-am creat multe ocazii, dar nu am reuşit să le concretizăm, dar asta face parte din joc şi nu mă preocupă foarte mult", a zis Guardiola, conform AS.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (5)
eugeniustin
eugeniustin  •  30 Septembrie 2010, 00:08

am scris eu prost sau s-a inteles aiurea.ACUM barca joaca cel mai bun fotbal, nu a jucat mereu cel mai bun fotbal.Acum e de necontestat ca ideea lor de fotbal-preluata de la olanda lui Cruyf-este cartea castigatoare.si apropo de asta, nu ma intereseaza ca ei sa castige neaparat cupe atat timp cat imi bucura ochiul cu fotbalul prestat imi e deajuns.

clnscp
clnscp  •  30 Septembrie 2010, 00:06

@ sslr : nu ii baga pe liverpool in aceasi oala cu "galacticii" , "extraterestrii" , united'ul lui beckam sau dream-team 'urile milanului. in cazul lor chiar nu putem vorbi de suporteri circumstantiali.

eugeniustin
eugeniustin  •  29 Septembrie 2010, 23:46

cosboss-guardiola nu e cine stim noi ca e sa vorbeasca despre arbitraj si alte lucruri-vezi golul de anul trecut valabil al lui bojan de 2-0 cu inter anulat aiurea despre care nu a comentat nimic. sslr-barcelona joaca cel mai bun fotbal de cand ma uit eu la fotbal-adica de vreo 20 de ani

Vezi toate comentariile (5)
Comentează