INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FC BARCELONA - CHELSEA, MARŢI, 21:45, TVR 1 ŞI LIVETEXT GSP.RO

Guardiola pariază pe calificarea Barçei: "Nu am nici o îndoială că vom fi în finala de la Munchen!"

Josep Guardiola crede că jucătorii săi vor fi în finala de la Munchen (foto: Reuters)
Josep Guardiola crede că jucătorii săi vor fi în finala de la Munchen (foto: Reuters)

Articol de GSP - Publicat luni, 23 aprilie 2012 00:00 / Actualizat marti, 24 aprilie 2012 00:48

Josep Guardiola a susţinut o conferinţă de presă înaintea returului din semifinalele Ligii Campionilor, contra lui Chelsea.

"Va fi un meci dificil. Întîlnim o formaţie foarte defensivă, foarte puternică fizic, sînt sigur că vor miza pe contraatac. Trebuie să găsim echilibrul, nu cred că vom avea multe ocazii să marcăm, dar sper să le fructificăm pe cele pe care le vom avea.

Nu ştiu dacă e cea mai importantă provocare a carierei, dar mereu înfruntăm aceste provocări cu încredere în jucători, în echipă. Nu ne-a fost bine după aceste ultime două înfrîngeri, dar muncim mult, vom lupta să ne calificăm. Am mai avut astfel de provocări, nu ştiu dacă e cea mai importantă.

Vorbim despre jucători cu mare experienţă care au mai trecut prin astfel de momente dure. Se pregătesc bine şi sperăm într-o victorie mîine seară.

Nu putem vorbi despre oboseală, poate doar mentală, dar mîine vom fi sută la sută pregătiţi să învingem Chelsea. Nu am nici o îndoială că vom fi în finala de la Munchen!", a spus Guardiola.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
elmagnifico2bad
elmagnifico2bad  •  25 Aprilie 2012, 00:05

ce a ghicit-o nataraul! :)))))

babus
babus  •  24 Aprilie 2012, 11:41

Barcelona e cea mai buna echipa din lume. O iubesc. Fortza Barca Fortza Barca Fortza Barca Fortza Barca Fortza Barca Fortza Barca Fortza Barca Fortza Barca Fortza Barca Fortza Barca Fortza Barca Fortza Barca Fortza Barca Fortza Barca Fortza Barca Fortza Barca Fortza Barca

adibru
adibru  •  24 Aprilie 2012, 09:56

are dreptate guardiola nu-si face probleme pt partida cu chelsea si poate paria linistit ca vor cistiga deseara pt ca e din nou momentul unor penaltyuri inventate

Vezi toate comentariile (24)
Comentează