SPORTURI  »  HANDBAL  »  GYOR - CSM BUCUREȘTI 36-27

GYOR - CSM BUCUREȘTI // Jucătoarele CSM-ului, distruse după dezastrul cu Gyor: „N-a mers nimic! O înfrângere usturătoare”

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 ianuarie 2019 22:04

Iulia Curea a tras concluziile după dezastrul CSM-ului de la Gyor, scor 27-36. Acesta a fost primul meci din grupele principale ale Ligii Campionilor. 

„Nu știu ce s-a întâmplat. Sunt foarte supărată. Nu mă așteptam să ne bată la o asemenea diferență. E o înfrângere usturătoare. S-au făcut multe greșeli în defensivă. Nu a mers nimic.

Îmi doresc să joc când echipa are nevoie. Atunci când unele jucătoare nu fac cel mai bun meci, eu îmi doresc să intru, poate pot ajuta. Dar asta e decizia antrenorului.

Ajungem acasă, nu cedăm, strângem rândurile. Urmează meciuri importante pe care trebuie să le câștigăm”, a zis Iulia Curea la TV Telekom Sport. 

CITEȘTE ȘI:

UMILITE » Cu Pintea IMPECABILĂ, Gyor a demolat-o pe CSM București în Liga Campionilor, 36-27

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează