INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIGA CAMPIONILOR

VIDEO Haos în Liga Campionilor! Ciocnire violentă între cele două galerii: „Horror! A fost ca un Armageddon"

Articol de - Publicat miercuri, 04 august 2021 11:24 / Actualizat miercuri, 04 august 2021 12:53

Fanii extremiști ai lui Dinamo Zagreb și ai Legiei Varșovia s-au bătut marți seară în capitala croată, într-o confruntare programată. Meciul va avea loc diseară, în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. 

Când joacă Dinamo Zagreb și Legia Varșovia, cu facțiuni de ultrași recunoscuți pentru violența lor, orice se poate întâmpla.

S-au bătut cu bâtele. Au lansat torțe, pietre, scaune rupte, sticle. Tot arsenalul!

Marți, cu o zi înaintea meciului din Liga Campionilor, capitala croată s-a aprins în mijlocul incidentelor provocate de fanii extremiști. Bad Blue Boys, fanaticii lui Dinamo, și Teddy Boys ’95, facțiunea în negru a Legiei, s-au ciocnit în cartierul Dubrava. O confruntare programată, seara, la ora 21:30, susține cotidianul local 24sata.

200 de ultrași s-au bătut cu bâte, deși trupele de șoc ale poliției au apărut imediat. Au lansat torțe unii spre alții, pietre și scaune furate de pe terasele din zonă.

foto: 24sata.hr/
foto: 24sata.hr/
foto: 24sata.hr/
foto: 24sata.hr/
foto: 24sata.hr/

„Horror! A fost ca un Armageddon"

„Era un zgomot îngrozitor. Polițiștii au încercat să-i înconjoare, fără succes. Huliganilor nici nu le-a păsat, au continuat să se bată", a povestit un martor pentru 24sata. „Au distrus totul în cale. Au intrat și într-un restaurant, aruncând cu sticle, pahare, scaune. Horror! A fost ca un Armageddon".

Mai târziu, la 22:45, poliția a dat un comunicat, în care anunța că „am reușit să prevenim un conflict major. Potrivit informațiilor pe care le avem acum, nimeni nu a fost rănit".

Citește și: 

Răzvan Lucescu a pierdut primul meci oficial de la revenirea la PAOK! 1-2 cu locul 4 din Irlanda: „Rezultatul e nedrept”

Francezii, îngrijorați de greutatea lui Neymar: cum a apărut în pozele din vacanță

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (16)
talpaiadului
talpaiadului  •  06 August 2021, 10:22

Primariile ar trebui sa amenajeze niste spatii in care oamenii sa se poata bate parte in parte, fara sa aiba probleme cu legea sau sa faca pagube colaterale. Atat in grupuri de cate doi care au ceva de impartit intre ei sau grupuri organizate cum sunt galeriile echipelor de fotbal. Daca toti sunt de acord sa se bata, atunci nu ar trebui sa fie nici o problema atat timp cat bataia se desfasoara intr-un loc amenajat, nu sunt agresate alte persoane si nu sunt distruse bunuri din afara spatiului respectiv.

talpaiadului
talpaiadului  •  06 August 2021, 10:15
Postat de robotzel pe 04 August 2021, 16:11

eu as desfiinta competitiile pe bani. sportul trebuie facut de placere si ATAT!

Pai oamenii aia s-au batut de placere acolo, nu au castigat nici un ban :)

tricisport
tricisport  •  05 August 2021, 13:20

Un Ev Mediu modern.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează