INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ARBITRU

Hațegan, iertat de UEFA » Va arbitra un meci de Liga Campionilor în această săptămână

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 04 decembrie 2017 11:22

Ovidiu Hațegan va conduce în această săptămână meciul de Liga Campionilor dintre Sevilla și Maribor, din Grupa E. Partida va avea loc miercuri, de la ora 21:45.

Din brigada lui Ovidiu Hațegan vor mai face parte asistenții Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe, în timp ce Radu Ghinguleac va fi ce de-al patrulea oficial. Arbitri adiționali vor fi Istvan Kovacs și Sebastian Colțescu. 

Va fi primul meci internațional al centralului român după controversele stârnite în urma meciului de baraj dintre Irlanda de Nord și Elveția, când a acordat un penalty eronat pentru elvețieni. (detalii AICI) Lovitura de la 11 metri a făcut diferența, iar Elveția s-a calificat la Mondial cu 1-0 la general.

Liverpool este liderul din Grupa E, cu 9 puncte după primele cinci meciuri, în timp ce Sevilla este pe locul al doilea, cu 8 puncte. Maribor este ultima clasată a grupei, cu doar două puncte.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
mosvasile
mosvasile  •  04 Decembrie 2017, 20:06

Cum adica "iertat"? Pai a fost acuzat de UEFA,ca apoi sa fie "iertat"?Nu!Si atunci:kakaia problema? Asta cu presupusa lui vinovatie-pentru care sa fie "iertat"- e in subconstientul fcsb-ist,care nu poate sa se impace cu ideea ca mai sunt si arbitri care nu sunt la "degetul mic" al "investitorului"!

adianghelescu
adianghelescu  •  04 Decembrie 2017, 15:53

pentru ca nu canta cum vrea ciobanul, s-a inceput o campanie de denigrare in loc sa fim mandrii ca macar arbitru international avem il manjim cat putem cu noroi, chiar si vestea asta e spusa cu mare tristete de ziarul cu miros de branza

749913671784643
Razvan Marcel  •  04 Decembrie 2017, 13:51

A gresit,dar sa va uitati in Spania sa vedeti ce gol a dat Barcelona si nu sa pus ,si arbitri arbitreaza in Rusia.La fel si turci care a arbitrat Steaua,cand un jucator a scos mingea cu mana de pe linia porti.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close