INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SPORTING

Hațegan, ironizat de oficiali după prestația din meciul Sporting - Barcelona: "Va primi Balonul de Aur"

Foto: Alec Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alec Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat vineri, 29 septembrie 2017 14:51

Bruno de Carvalho, președintele lui Sporting, îl ironizează pe Ovidiu Hațegan după ce portughezii au pierdut cu 0-1 meciul cu Barcelona din etapa a doua a grupelor Ligii Campionilor.

Comentariile malițioase la adresa lui Ovidiu Hațegan nu se opresc în Portugalia. Criticat dur de jurnaliștii lusitani, care i-au reproșat că le-a tăiat jocul alb-verzilor umplându-i de cartonașe galbene, arbitrul arădean a fost ironizat și de președintele lui Sporting.

"Văzând atâtea meciuri în cupele europene și știind că Balonul de Aur este oferit celui mai mare artist din fotbal, cred că un român va primi trofeul în acest an. Artistul anului", a comentat Bruno de Carvalho pe Facebook.

Cu o zi înainte, antrenorul Jorge Jesus declara la conferință: "Arbitrul ne-a luat agresivitatea. Ne-a dat cartonașe pentru tot și pentru nimic". 

Din brigada condusă de Ovidiu Hațegan au mai făcut parte asistenții Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe, arbitrii adiționali Istvan Kovacs și Sebastian Colțescu și arbitrul de rezervă Radu Ghinguleac.

6 jucători au primit cartonașe galbene la Sporting în meciul de miercuri (doar doi ai Barcelonei)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
ce_face_baietii
ce_face_baietii  •  29 Septembrie 2017, 19:43

E arhicunoscut faptul ca *** e rinamovist de mic si ca e slab pregatit. Simte mereu nevoia sa iasa in evidenta. Imi pare rau s-o spun, dar Istvan Kovacs e cu doua clase peste el la ora asta

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sakamoto
sakamoto  •  29 Septembrie 2017, 18:15

Fotbalistii romani sint la un nivel valoric foarte scazut. Arbitrii romani din pacate sint shi mai slabi valoric. Exceptzie Istvan Kovacs. Trimishi in permanentza la furat-arbitrii-de shefii lor de la lpf, nu stiu sa arbitreze onest. Atita stiu, atita fac.N-o sa vedetzi niciodata arbitri romani, laudatzi dupa prestatzii in meciuri internatzionale. Este ca shi cum, pe un cioban *** din Tibet, cineva l-ar pune sa piloteze un superavion. Hai Romania!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

redshow
redshow  •  29 Septembrie 2017, 17:20

Sa se bucure portghejii ca au jucat cu Barcelona:))) De jucau cu CFR Cluj ii lasa Hategan fara nici un jucator pe teren:)))

Vezi toate comentariile (13)
Comentează