INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID

Iker Casillas, din nou victima fanilor de pe "Bernabeu" » "N-aş putea face asta niciodată!"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 septembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 17 septembrie 2014 14:49

Carlo Ancelotti a anunţat că nu renunţă la a-l titulariza pe Iker Casillas în ciuda erorilor acestuia din debutul de sezon şi a fluierăturilor pe adresa goalkepeerului, venite din tribune.
Astfel, Casillas a fost titular cu Basel în victoria cu 5-1 şi a avut parte de reacţii diferite din partea fanilor. Unii l-au încurajat şi au apreciat rezultatul excelent obţinut de echipa lor, alţii au continuat să-l conteste.

Fundaşul Sergio Ramos nu a ezitat să-şi apere colegul la final: "Publicul este cel care ne evaluează şi acţionează în consecinţă, trebuie să respectăm asta, dar eu ca fan al lui Real Madrid nu aş putea niciodată să-l contest pe Iker.

Să ne uităm la traiectoria sa, la identitatea sa, la tot ce reprezintă pentru club. Eu nu aş face aşa ceva. E clar că nu e ceva agreabil, dar toţi am trecut prin asta, mai ales jucătorii mari. Cu aceştia fanii sînt mai exigenţi, pentru că ştiu că pot mai mult".

Premiat la vestiare

La finalul partidei, Iker Casillas a fost premiat de preşedintele clubului, Florentino Perez. Portarul spaniol a primit un trofeu pentru cei 15 ani petrecuţi la prima echipa a madrilenilor. Trofeul reprezenta o reproducere a fîntînei „Cibeles”, locul în care fanii madrileni sărbătoresc victoriile importante, inscripţionată cu mesajul „Iker Casillas, 1999-2014”. Premierea lui "San Iker" s-a făcut departe de fanii care-l contestă, acesta priminind trofeul în vestiar.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
solomon_i
solomon_i  •  17 Septembrie 2014, 13:28

Da ai dreptate Sergio dar , vine un moment....!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close