INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GALATASARAY - CFR CLUJ, MÎINE, 21:45, DIGISPORT 1, DOLCESPORT 1, TVR1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

În derivă în campionat, CFR vrea să dea lovitura la Istanbul: ”Scăpăm teferi din infern”

Articol de GSP - Publicat luni, 22 octombrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 21 octombrie 2012 22:06

Cadu şi Kapetanos sînt nerăbdători să joace pe stadionul "Ali Sami Yen" în faţa a 50.000 de spectatori


CFR vrea să-şi salveze sezonul printr-o calificare în primăvara europeană. Delegaţia clujenilor a ajuns ieri seară la Istanbul, unde mîine o va înfrunta pe Galatasaray. Căpitanul Ricardo Cadu crede că atmosfera de pe arena turcilor îi va motiva pe ardeleni: "Dacă batem în Turcia, ne asigurăm locul 3 în grupă. Va fi foarte greu, dar trebuie să scoatem un rezultat bun acolo pentru că am dezamăgit în competiţia internă. Sîntem supăraţi, această echipă nu e obişnuită cu locul pe care-l ocupă acum. Nu cred că Andone merită să plece, vom lupta şi pentru el, şi pentru fani, şi pentru tot ce înseamnă acest club. De abia aştept să joc pe o arenă plină, într-o atmosferă vulcanică. Asta nu poate decît să te motiveze".

Pantelis Kapetanos mizează pe o reacţie de orgoliu din partea "vişiniilor". Grecul e convins că un rezultat bun în Turcia poate schimba starea de spirit în vestiarul campioanei: "Au fost cîteva zile grele, nu e o atmosferă prea bună la echipă. Dar acesta e avantajul la fotbal, cînd joci din 3 în 3 zile. Poţi schimba totul la următorul meci. Dacă batem la Istanbul, va fi extraordinar".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (36)
mandpv964
mandpv964  •  28 Octombrie 2012, 11:13
Postat de soso59 pe 22 Octombrie 2012, 13:03

Iar al vostru la turci...ca de la voi porneste cersitul si furaciunile si nu e de mirarea ca tara asta a ajuns cum a ajuns....prefer sa merg spre occident decat ca voi spre orient....si nu sunt ungur!!!!! Decat cu putori si hoti sudisti mai bine cu harnici si onesti oameni din vest!!!!

He he ,nu esti ungur doar un ardelean plin de ifose ,cu capul mare plin de muci..

darfcar
darfcar  •  22 Octombrie 2012, 18:33

Albule!!!Aici nu este vorba despre comotie(ma refer la echipa),poate comotie aveti voi,cei loviti cu leuca in cap,mortaciunile de la kvsc si slugutele cu condeiul.Echipa asta de criminali este in moarte clinica in mod sigur!!Voi nu meritati sustinerea nimanui datorita arogantei pe care o afisati in mod repetat.Eu insumi tineam pumnii in Europa acestei echipe care a furat trei campionate,doar sa aduca puncte Romaniei,dar meritati sa pierdeti tot,sa fiti injurati si huiduiti pe toate stadioanele din Romania.

darfcar
darfcar  •  22 Octombrie 2012, 18:31

Sa fie foarte clar,noi romanii ne demitem de aceasta asa zisa ,,campiona'' sau ,,revelatie''.Aceasta echipa nu este a Romaniei,este a ungurilor,trofeele ,,castigate'' nu apartin romanilot,chiar daca au fost castigate in campionatul nostru,au fost castigate pentru a satisface vanitatea liderilor de la Budapesta.In momentul in care nu vor mai putea controla arbitrajul,aceasta echipa de mercenari,impreuna cu ultrasii sovini ai kvsc vor disparea de pe scena fotbalului din Romania.Declinul a inceput deja.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează