INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  INTER - BARCELONA

INTER - BARCELONA // Catalanii lasă starurile acasă în duelul decisiv din grupa F a Ligii Campionilor: Messi și Pique nu sunt în lot

Articol de GSP - Publicat luni, 09 decembrie 2019 16:58

Inter și Barcelona se întâlnesc marți, de la 22:00, în ultima etapă a grupelor Ligii Campionilor. Catalanii au făcut deplasarea în Italia fără Leo Messi (32 de ani). 

Messi nu e singurul star lăsat acasă de antrenorul Ernesto Valverde. Gerard Pique și Sergi Roberto vor privi meciul din Barcelona. Deplasarea nu o vor face nici Dembele, Alba, Arthur și Semedo, toți cu diferite probleme medicale.

Meciul de pe „Giuseppe Meazza” e unul decisiv în desemnarea formațiilor calificate în optimile de finală ale Ligii Campionilor. Barcelona este deja calificată, iar Inter are nevoie de cel puțin același rezultat pe care îl va obține Dortmund în meciul cu Slavia Praga.

Lotul convocat de Ernesto Valverde:

Ter Stegen, Rakitic, Sergio, Todibo, Suarez, Neto, Lenglet, Wague, Griezmann, Alena, De Jong, Vidal, Umtiti, Junior, Inaki Pena, Perez, Riqui Puig, Ansu Fati, Araujo, Morer

Vezi și: 

Salzburg - Liverpool // Pericol pentru „cormorani” în meciul cu echipa revelației Erling Håland: „O amenințare reală pentru noi”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează