INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  DELEGARE

Istvan Kovacs, delegat la un meci tare din Champions League » Ce partidă va conduce

Istvan Kovacs // FOTO: Imago
Istvan Kovacs // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 octombrie 2021 13:15 / Actualizat duminica, 17 octombrie 2021 13:25

Istvan Kovacs (36 de ani) este delegat la un meci din grupele UEFA Champions League.

FRF anunță că arbitrul român va conduce meciul dintre Brugge și Manchester City, din grupa A din Champions League. Partida are loc marți, de la ora 19:45, și va fi liveTEXT și video pe GSP.ro și în direct pe LookSport+, DigiSport și TV Telekom Sport.

Istvan Kovacs arbitrează Brugge – Manchester City în UEFA Champions League.

Istvan Kovacs va fi ajutat de o brigadă românească. La cele două linii vor fi asistenții Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, iar cel de-al patrulea oficial va fi Marian Barbu. În camera VAR vor fi italianul Paolo Valeri (arbitru VAR) și elvețianul Fedayi San (asistent VAR).

  • După două meciuri jucate (6-3 cu RB Leipzig și 0-2 cu PSG), elevii lui Pep Guardiola sunt pe locul 3 în grupă, cu 3 puncte. De partea cealaltă, Brugge este pe 2, cu 4 puncte, la egalitate cu liderul PSG. Belgienii au remizat cu PSG (0-0) și au câștigat cu RB Leipzig (2-1)

Istvan Kovacs a arbitrat recent meciul dintre Norvegia și Muntenegru, din grupa G a preliminariilor CM 2022, terminat 2-0. „Centralul” din Carei a mai condus un singur meci din acest sezon din Liga Campionilor, Șahtior – Inter, 0-0.

Anul trecut Istvan Kovacs a arbitrat 3 partide în Liga Campionilor, două în grupe și una în optimile competiției. Lokomotiv Moscova - Bayern Munchen 1-2 și Zenit Saint Petersburg - Borussia Dortmund 1-2 au fost partidele arbitrate în grupele competiției, în timp ce în optimi a fluierat la Bayern - Lazio, încheiat cu victoria germanilor, scor 2-1.

VIDEO PSG, victorie cu Manchester City în Champions League

Citește și: 

Here we go! Cine este Fabrizio Romano, ziaristul care află cele mai tari transferuri din lume: „La 19 ani am dat prima mutare-bombă!” + Ce greșeală a făcut

Lucescu, supărat foc pe jucătorul său: „Relaxat, superficial” » Ce i-a făcut: „E o lecție pentru el”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează