INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - BAYERN 4-2 D. PREL. (6-3 LA GENERAL)

UPDATE Glumă sau hacking? Jigniri fără precedent la adresa lui Real Madrid: "O echipă de șobolani!"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 aprilie 2017 08:31

Real Madrid s-a calificat în semifinalele UEFA Champions League, 4-2 după prelungiri, la capătul unui meci în care Bayern Munchen a acuzat mari greșeli de arbitraj.

UPDATE 14:00

Faustino Asprilla se apără și spune că cineva i-a spart contul de Twitter și a postat mesajul jignitor.

"Ce rău îmi pare! Cineva mi-a spart contul și a publicat mesaje împotriva Realului. Cred ca Pique a fost hacker-ul", a scris Asprilla pe Twitter.

Știrea inițială:

După meci, Faustino Asprilla, fostul fotbalist columbian, a avut o reacție extrem de nervoasă pe Twitter și i-a jignit pe cei de la Real Madrid.

"Ajunge! Ajunge cu hoțiile celor de la Real Madrid, goluri din ofsaid, eliminări. Fără hoții, echipă de șobolani", a scris Asprilla pe Twitter.

 

De-a lungul carierei, Asprilla, 47 de ani, a jucat la echipe precum Cucuta, Atletico Nacional, Parma, Newcastle, Palmeiras, Fluminense, Universidad de Chile și Estudiantes.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (32)
ucluj2011
ucluj2011  •  19 Aprilie 2017, 17:26

Asprilla ***. la fel și Barcelona și toți ceilalți care se leagă de cel mai MARE mai GRANDIOS mai NOBIL și mai GALONAT club de fotbal de pe Mapamond din toate timpurile. Per total , Real este PESTE Bayern. Nimeni nu poate spune că este viciere de rezultat , Realul a fost peste Bayerm în această dublă. Ia MÎNCAT cu oase cu tot și pe Alinz Arena pe nemțălăi.... dă-i *** (de nemțălăi).

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sharpe1923
sharpe1923  •  19 Aprilie 2017, 15:36

Clar a fost un arbitraj care a facut groaznic,insa întreb si eu...Vidal nu merita roșu la intrarea din spate,fara intenția de a juca mingea???

sharpe1923
sharpe1923  •  19 Aprilie 2017, 15:06

Clar a fost un arbitraj care a facut groaznic,insa întreb si eu...Vidal nu merita roșu la intrarea din spate,fara intenția de a juca mingea???

Vezi toate comentariile (32)
Comentează
Close