INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - PSG

Jupp Heynckes surprinde înainte de șocul Real Madrid - PSG din Liga Campionilor

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 06 februarie 2018 16:42

Deși în campionat trece printr-un moment dificil, Real Madrid încă este văzută ca o forță a Europei.

Într-un interviu pentru Goal, Jupp Heynckes, antrenorul lui Bayern Munchen, a vorbit despre dubla din optimile Ligii Campionilor, Real Madrid - PSG, și crede că echipa lui Zinedine Zidane va elimina formația lui Neymar.

"Nu trebuie să o scoatem din calcul pe Real. Are mai multă experiență decât PSG. Mult mai multă. Cred că va trece de PSG. Real are o echipă bună pentru Champions League. Când am câștigat Liga în 1998 am terminat pe locul 4 în campionat. Știu din experiență proprie că nu Real nu trebuie subestimată.

E normal ca echipa să treacă printr-un moment mai greu în campionat, având în vedere că a câștigat de două ori UEFA Champions League și a fost și campioană a Spaniei în sezonul trecut", a declarat neamțul Jupp Heynckes, fost antrenor la Real Madrid și câștigător al Ligii Campionilor cu Real în 1998.

  • Real Madrid - PSG se joacă pe 14 februarie, iar returul are loc pe 6 martie. Meciurile vor fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează