INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  JUVENTUS - ATLETICO

JUVENTUS - ATLETICO // VIDEO + FOTO Gol anulat pentru Juventus în minutul 4! Fază controversată decisă de VAR: Ronaldo implicat

Captură Telekom Sport +4   FOTO
Captură Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat marti, 12 martie 2019 22:05

Juventus și Atletico Madrid (0-2 în tur) a început cu o fază controversată încă din minutul 4. Torinezii au reușit să înscrie, însă arbitrul Bjorn Kuipers a anulat golul. 

CLICK PENTRU VIDEO!

O bâlbâială în defensiva spaniolilor a adus mingea la Chiellini, care a trimis-o în plasă. Înainte ca balonul să ajungă la fundașul italienilor, mingea fusese ciupită de Ronaldo din brațele lui Oblak.

Portarul lui Atletico a acuzat că a fost lovit. Kuipers a anulat reușita, însă a așteptat și o decizie din studioul VAR.

Specialiștii de acolo au decis că nici măcar nu mai trebuie să revadă faza la marginea careului, dictând fault în atac.

Vezi și:

David Beckham, farsă de coșmar în SUA cu noua lui statuie: „Ăsta nu sunt eu! Ce naiba mi-ați făcut?!” :D

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  12 Martie 2019, 23:11

Ronaldo king !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează