INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - LEGIA VARŞOVIA

Lăcătuş: "Cu altă echipă mai puternică decît Legia nu se putea!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 august 2013 00:00 / Actualizat vineri, 09 august 2013 13:33

Marius Lăcătuş a comentat tragerea la sorţi de azi, în urma căreia Steaua va evolua împotriva campioanei Poloniei, Legia.

"Cu altă echipă mai puternică nu se putea. Pînă la urmă este bine, să sperăm că rezultatele vor fi ca pînă acum. Cînd eşti cap de serie, adversarii  nu sînt dintre cei mai puternici.

Steaua a arătat bine pînă acum, cu jucătorii pe care îi are la dispoziţie. Dacă mai aduc un atacant, cu atît mai bine, probabil l-ar aduce să fie titular şi ar costa de mulţi bani, nu ştiu dacă Steaua e dispusă să facă o asemenea investiţie", a declarat Lăcătuş la Fotbal Club, pe Digisport.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (4)
pbogdan
pbogdan  •  10 August 2013, 14:12

Steaua mereu castiga in calificari.

stelistu.batran
stelistu.batran  •  09 August 2013, 14:34

Daca cei ce conduc Steaua si jucatorii viseaza doar la CL, atunci ar trebui sa treaca relativ usor de Legia. S-au calificat greu cu Molde, echipa pe care am invins-o in toamna fara drept de apel.

thefisherking
thefisherking  •  09 August 2013, 14:25

In fond, daca vrei sa meriti sa ajungi in grupele CL, trebuie sa fii in stare sa treci de o echipa ca Legia, nu? Au un joc incomod, specific mai tuturor echipelor poloneze, dar nu sunt deloc la nivelul pe care l-a atins Steaua in ultimul an. Cred ca vor fi doua jocuri destul de tari, iar asta nu poate decat folosi Stelei, pt ca nu poti juca mereu cu Chiajna sau Damila si sa faci puncte in CL.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează