INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GRUPA E

Gafa serii în Liga Campionilor, sub ochii lui Mircea Lucescu » Confuzie totală pe teren

Denys Garmash a văzut cartonașul roșu // foto: captură DigiSport
Denys Garmash a văzut cartonașul roșu // foto: captură DigiSport

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 septembrie 2021 07:27 / Actualizat miercuri, 15 septembrie 2021 08:11

În meciul dintre Dinamo Kiev și Benfica, scor final 0-0, arbitrul englez Anthony Taylor (42 de ani) a comis o gafă care s-a viralizat rapid.

În minutul 82 al meciului de la Kiev, „centralul” englez i-a arătat cartonașul galben lui Denys Garmash, introdus pe teren în minutul 59, pentru un fault cu talpa sus comis împotriva lui Joao Mario. Imediat după, Anthony a scos și „roșul”. 

Gafa serii în Liga Campionilor » Denys Garmash, „eliminat” după doar un cartonaș galben

Confuz, Garmash i-a făcut semn arbitrului că e primul cartonaș galben, iar în decursul a 22 de secunde, după ce a realizat greșeala comisă, arbitrul a retras cartonașul roșu și implicit decizia eliminării, iar Garmash a rămas pe teren.

Meciul s-a încheiat fără gol marcat, în ciuda unor ocazii imense ale ucrainenilor în prelungiri. Elevii lui Mircea Lucescu au lovit bara, apoi au fost blocați de portarul Vlachodimos. În al treilea minut al prelungirilor au reușit să introducă mingea în plasă, prin Shaparenko, dar golul a fost anulat de o intervenție din camera VAR, pe motiv de ofsaid.

În celălalt meci din grupă, Bayern a câștigat fără drept de apel cu Barcelona, scor 3-0.

Cine este Anthony Taylor 

Anthony Taylor este un arbitru renumit la nivel mondial, cu aproape 300 de meciuri arbitrate în Premier League și alte 604 partide conduse în total. El a condus 3 meciuri la EURO 2020 și are la activ 21 de dueluri din Liga Campionilor, inclusiv un sfert de finală în 2020.

Anthony Taylor a condus celebrul meci Danemarca - Finlanda 0-1 de la EURO 2020, marcat de stopul cardiac suferit de Christian Eriksen în prima repriză. Grație gândirii sale rapide din acele momente critice, Anthony Taylor a făcut lăudat. El a reacționat extrem de rapid după prăbușirea jucătorului, în câteva secunde, chemând imediat echipa medicală, lucru care a avut un rol important în resuscitarea danezului.

Citește mai multe știri din Liga Campionilor: 

Inzaghi o avertizează pe Real Madrid, înaintea debutului din Champions League: „Inter va juca cu un cuțit între dinți”

Înfrângere teribilă pentru Barcelona: ZERO șuturi pe poartă pentru prima dată în istorie! Jordi Alba, imaginea disperării + declarații tari

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează