INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIGA CAMPIONILOR

VIDEO+FOTO Cu Moți și Keșeru titulari, Ludogoreț a dezamăgit pe teren propriu » Rezultatele complete de miercuri

FOTO: Guliver/GettyImages +4   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 iulie 2018 23:56

Ludogoreț a terminat la egalitate pe teren propriu, scor 0-0, împotriva campioanei Ungariei, MOL Vidi (fosta Videoton), în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor. Ajax și Celtic au luat o opțiune serioasă pentru calificare după victoriile la două goluri diferență.

Ludogoreț a reușit doar un rezultat de egalitate, scor 0-0 (VIDEO), pe teren propriu împotriva campioanei Ungariei, MOL Vidi. Bulgarii au controlat de la un capăt la celălalt partida, au avut posesia, însă nu au reușit să-și creeze ocazii clare de gol. Cosmin Moți a fost integralist la gazde, în timp ce Claudiu Keșeru, titular, a fost schimbat în minutul 60 cu polonezul Jakub Swierczok. Returul are loc miercurea viitoare, de la ora 21:00.

Nici celelalte două partide care au început la ora 20:00 nu au fost mai spectaculoase. Bate Borisov (Belarus) a remizat alb cu HJK Helsinki (Finlanda) - VIDEO. Același rezultat s-a înregistrat și în duelul dintre Kukesi (Albania) și Qarabag (Azerbaidjan).

Ajax (Olanda) - Sturm Graz (Austria) 2-0
Au marcat: Ziyec 15, Schone 57 - VIDEO

Ajax s-a impus fără probleme în fața austriecilor de la Sturm Graz, scor 2-0. Hakim Ziyech a deschis scorul în minutul 15, după o greșeală imensă a portarului advers. Schone a dublat diferența. A urmărit mingea de la penalty-ul pe care tot el îl ratase.

Celtic (Scoția) - Rosenborg (Norvegia) 3-1
Au marcat: Edouard '43 '75, Ntcham '46 / B. Meling '16 - VIDEO

Celtic a trecut de Rosenborg, scor 3-1, într-un meci complicat. Campioana Norvegiei a deschis scorul în minutul 16, prin Birger Meling, după o pasă a fostului "tunar', Nicklas Bendtner. Scoțienii au marcat golul egalizator cum se nu putea mai bine, cu două minute înaintea pauzei. Ntcham și Edouard au fructificat presiunea gazdelor în partea secundă și îi oferă lui Celtic prima șansă înaintea returului de la Trondheim. 

Rezultatele de marți:

CFR Cluj - Malmo 0-1 Detalii AICI
Astana - Midtjylland 2-1
PAOK - Basel 2-1
Dinamo Zagreb - Hapoel Beer Sheva 5-0
Shkendija - Sheriff 1-0
Steaua Roșie - Suduva 3-0
Legia - Spartak Trnava 0-2

Vezi și: OFICIAL Unde poți vedea Liga Campionilor și Europa League în următoarele 3 sezoane » Schimbare în formatul celei mai importante competiții

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
balauru48
balauru48  •  26 Iulie 2018, 12:28

Ludogorets se califica fara probleme!

259914374474553
Istvan Demeny  •  26 Iulie 2018, 00:29
Postat de merace pe 25 Iulie 2018, 20:37

cred ca s-ar fi uitat multi microbisti RO la acest meci, daca s-ar fi dat si pe un post TV romanesc.

S-a vazut meciul pe postul maghiar M4,in grila DIGI

bodrin
bodrin  •  26 Iulie 2018, 00:14

Se echilibrează treaba: dacă nici Ludogorets nu se califică mai departe si nici CFR-ul, cele două echipe au făcut maximum ce se putea face, ca să nu se întâlnească una cu cealaltă. Slavă Domnului, nu va exista meciul CFR-Ludogorets și nici invers...Rămâne, totuși, de văzut care sunt variantele posibile dacă lucrurile nu vor decurge așa cum par...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează