INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  UEFA

LIGA CAMPIONILOR // Neil Lennon, antrenorul lui Celtic, se aliază cu Dan Petrescu și Gică Hagi împotriva UEFA: „Aruncă rahat pe toată munca noastră!”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 iulie 2019 22:28

Neil Lennon (48 de ani), antrenorul lui Celtic Glasgow, acuză UEFA că „aruncă rahat” pe munca de un an a campioanelor din țările mici.

  • Celtic Glasgow a câștigat prima manșă a turului II preliminar din Liga Campionilor contra lui Kalju (Estonia), scor 5-0;
  • În turul următor va juca cu echipa care merge mai departe din duelul CFR Cluj - Maccabi Tel Aviv (1-0 în tur).

Lennon și-a pierdut cumpătul într-o conferință de presă. A criticat în termeni duri UEFA, într-un manifest asemănător cu cel făcut de Gică Hagi în urmă cu două luni

„Dacă termini pe locul patru în anumite țări primești un loc direct în grupe. Asta e nedrept! Nu e deloc ușor să câștigi un titlu indiferent de țară. Oamenii cam aruncă rahat pe munca noastră.

Juventus, Bayern, Barcelona, Real Madrid, au dominat peisajul fotbalistic din țările lor o perioadă de timp. Noi suntem în aceeași situație. De ce să fim tratați diferit?!”, a spus Lennon în debutul intervenției, conform The Scottish Sun.

Lennon: „Dan Petrescu are dreptate!”

Dan Petrescu, tehnicianul campioanei CFR Cluj, a oferit și el un punct de vedere în legătură cu interminabilele tururi preliminare: „Luptăm un an de zile nebuneşte, apoi devenim campioni şi ne trezim că trebuie să stăm în avion la fiecare două zile”.  Neil Lennon îi dă dreptate.

„Dan Petrescu are tot dreptul să se plângă de asta. Când ești campion nu ar trebui să joci patru tururi de calificare pentru a ajunge în grupe! Am văzut un duel între PSV și Basel în faza asta a preliminariilor... Sincer, ar fi concurat cu orice alt meci din grupe. A fost fantastic nivelul.

Noi trebuie să jucăm opt meciuri suplimentare pentru a ajunge în grupe. Ăsta e un sfert de sezon suplimentar. Se va vedea în meciurile din competiția internă. E dificil să își balansezi între meciurile din Scoția și cele europene”, a conchis antrenorul lui Celtic.

Vezi și:

Atenție, CFR! Va fi o atmosferă incendiară în Israel » S-au dat aproape toate biletele pentru returul din Champions League

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
klauz
klauz  •  28 Iulie 2019, 14:46

Antrenorul lui Celtic nici macar nu a auzit de Petrescu si de Hagi, cum sa se "alieze" cu ei? Vedeti ca tot mai e ceva peste de impachetat, ia grabiti-va...

mioriticul
mioriticul  •  28 Iulie 2019, 14:16
Postat de univ_craiova1 pe 28 Iulie 2019, 10:49

Au dreptate, măcar campioanele sa fie direct în Ucl... Nu e normal asa.. Înțeleg ca Spania, Italia s.a. Domina în ucl și fac puncte dar da șansa tuturor campioanelor sa între în ucl!!

Aștept cu sufletul la gura campioana Gibraltarului

univ_craiova1
univ_craiova1  •  28 Iulie 2019, 10:49

Au dreptate, măcar campioanele sa fie direct în Ucl... Nu e normal asa.. Înțeleg ca Spania, Italia s.a. Domina în ucl și fac puncte dar da șansa tuturor campioanelor sa între în ucl!!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează