INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIVERPOOL - BARCELONA 4-0

LIVERPOOL - BARCELONA 4-0 (0-3 în tur) // VIDEO Leo Messi, ABANDONAT pe „Anfield Road” » Echipa și staff-ul Barcelonei au plecat fără argentinian de la stadion!

Leo Messi // FOTO: Guliver/GettyImages
Leo Messi // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 mai 2019 10:29

Barcelona a fost eliminată din semifinalele Champions League, după ce a pierdut cu 4-0 pe „Anfield Road” cu Liverpool. În tur, catalanii câștigaseră cu 3-0.

Leo Messi, starul argentinian al Barcelonei, a făcut un meci slab, fiind anihiliat complet de jucătorii lui Liverpool. La final, atacantul a fost surprins de camerele TV părăsind „ Anfield Road”.

Messi a trecut prin fața jurnaliștilor fără să răspundă la vreo întrebare, cu capul în pământ și a părut extrem de afectat de eliminare. 

eCHIPA A PLECAT FĂRĂ EL

După meci, Leo Messi a rămas să dea probă de urină la testul antidoping. Testul a durat mai mult decât în mod normal, iar Messi a fost lăsat la stadion.

Imediat după finalul partidei, șefii Barcelonei i-au grăbit la aeroport pe jucători și pe cei din staff și au plecat fără Messi, anunță The Sun. Astfel, argentinianul a plecat către aeroport mai târziu, alături de un oficial al echipei.

Citește și:

Liverpool, la fel ca-n finala Champions League din 2005! Coincidența uluitoare de la meciurile cu AC Milan și Barcelona

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (25)
1149073541786060
Meluş Negrescu  •  08 Mai 2019, 16:17

A fost vorba de fapt de avantajul celei mai...slabe echipe, FC Barcelona nemaiavând adversar de ani buni pe tot mapamondul: - având avantajul de 3 goluri din tur, - a jucat în stilul ei detașat, ca și-n tur, fiind total depășită de: - mobilizarea neaivăzută a unei echipe engleze cu tot cu cei 50 de mii de spectatori, - ai cărei jucători au alergat ca dracii pe tot terenul (de 2 ori mai mult ca spaniolii) sufocându-i pe catalani care ca atare, pur și simplu n-au mai putut controla mingea tot meciul, - tot englezii au dat cea mai agresivă apărare, la limita regulamentului, dând de pământ cu Messi și cu Soares oridecâte ori aveau mingea, - tot cu un șiretlic extrasportiv au dat și golul decisiv, cel din corner (șiretlic mai mult decât probabil studiat dinainte). În concluzie, englezii i-au alergat pe catalani de-a dreptul ca pe hoții de cai, cum rar se mai poate vedea într-un meci de fotbal.

112641883282221
Nae Ionuț Adrian  •  08 Mai 2019, 14:33

...Busquets, Alba, Sergi Roberto, Alena, Malcolm, Lenglet, Vidal, Boateng afaraaaaa, sa vina De Ligt, De Jong, un jucător precum Tagliafico, un Alexander Arnold, un Van de Beek, Neymar...

planetfun
planetfun  •  08 Mai 2019, 14:32
Postat de alexzece pe 08 Mai 2019, 13:01

Bine punctat.Dupa Messi, pana si titlul va fi o himera.Oricum, cat il mai ai, adu naibii un antrenor cu adevarat de Barca si cativa armasari tineri.

Poate de o noua legiune olandeza de la ajax ? Aia a fost barcelona de care m-am indragostit.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează