INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIVERPOOL - PSG 3-2

LIVERPOOL - PSG 3-2 // FOTO Ce-a fost asta? Reacția ciudată a lui Salah după golul lui Firmino a împărțit internetul în două » Tu ce părere ai?

foto: Captură Daily Mail +1   FOTO
foto: Captură Daily Mail

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 septembrie 2018 09:23

Liverpool a obținut marți seara o victorie de senzație la debutul din actuala ediție a grupelor Ligii Campionilor, 3-2 pe Anfield Road cu PSG.

Golul victoriei a fost marcat de Roberto Firmino în prelungiri. Atacantul brazilian al lui Liverpool a făcut o fază spectaculoasă în careu și a șutat imparabil la colțul lung.

Nebunia s-a dezlănțuit pe arena lui Liverpool, dar ceea ce a surprins, inițial, în mod deosebit a fost reacția lui Mohamed Salah, înlocuit în minutul 85 cu Shaqiri. Aflat pe bancă, a părut că egipteanul a aruncat cu o sticlă de apă de pământ imediat după golul lui Firmino.

Gestul acestuia a stârnit mai multe controverse în social-media. Mulți au crezut  că egipteanul ar fi invidios pe reușita colegului său din atacul "cormoranilor". De fapt, o filmare completă apărută pe Twitter a arătat că egipteanul se bucurase în prealabil la golul colegului său, venit în prelungiri.

Vezi și:  GALERIE FOTO Seară stelară la debutul UCL! "1 solist" la Barca, Inter și Liverpool » Galata și Steaua Roșie, ca în vremurile bune

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
adrian_d_mihai
adrian_d_mihai  •  19 Septembrie 2018, 15:13

Se pare că băiatul ăsta care a scris așa zisul articol nu a văzut meciul. Chiar după gol a fost prezentată reacția antrenorului și a celor de pe bancă...

martinpen
martinpen  •  19 Septembrie 2018, 11:21
Postat de q2016 pe 19 Septembrie 2018, 11:00

Stirea este cea din ultimele 3 randuri. Restul, inclusiv titlul, este foame de clickuri.

Ce ai citit tu in ultimele 3 randuri, a aparut dupa... La inceput articolul continea doar primele randuri... Pe viitor, voi face copy paste la articole, sa observam cu totii cum se modifica in timp... Astia de la gsp scriu ceva, apoi modifica dupa cum bate vantul...

q2016
q2016  •  19 Septembrie 2018, 11:00

Stirea este cea din ultimele 3 randuri. Restul, inclusiv titlul, este foame de clickuri.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează