INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIVERPOOL - ARSENAL 4-2, CHELSEA - FENERBAHCE 2-0

Liverpool si Chelsea in semifinalele Champions League!

Articol de GSP - Publicat marti, 08 aprilie 2008 00:00

Liverpool s-a calificat in faza urmatoare a competitiei dupa o victorie senzationala obtinuta impotriva lui Arsenal, 4-2 pe Anfield. Chiar daca s-au vazut condusi inca din minutul 13 (Diaby), "cormoranii" au reusit sa revina rapid in joc, egalind pina la pauza prin lovitura de cap perfecta a lui Hyypia ('30). Repriza secunda avea sa ofere un spectacol de gala fantasticilor suporteri de pe Anfield Road. Torres le-a adus pe gazde in avantaj la capatul unei actiuni personale superbe (69), dar insistenta ofensiva a elevilor lui Arsene Wenger a dat roade cu 5 minute inainte de final, cind togolezul Adebayor a fructificat pasa exceneta primita de la proaspat intratul Theo Walcott. Ultimele minute ale jocului dau, insa, un deznodamint greu de anticipat. Cele doua goluri marcate de Gerrard (85 - penalty) si Ryan Babel (90+2) o trimit pe Liverpool in semifinale acolo unde o vor intilni pe Chelsea, invingatoare cu 2-0 in fata turcilor de la Fenerbahce. Reusitele lui Ballack ('3) si Lampard ('87) le-au fost suficiente gazdelor pentru a se impune intr-un joc mult mai putin spectaculos decit show-ul de la Liverpool.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (224)
 •  22 Aprilie 2008, 10:40

ce articol idiot la fel si ala care lo scris se vede ca esti fan liverpool...nu ai scris nimic de cum o i-a ingropat de viu liverpoolu in mai putin de 10 secunde walcott...o sa va rad in fata cand o sa piarda liverpool finala cu manchester!!!

 •  19 Aprilie 2008, 10:38

ba numai ziceti ca celhsea are bani sau manchester pe cristiano ronaldo alai un gunoi si hi si zlab la fiteza il prefer pe craig bellamy celamai mare fan din roamnia al lui craig bellamy uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu manchester si celhsea transferatil pe craig bellamy inapoi si Klas jan huntellar la liverpool voi ce credeti adaugati comentari

 •  18 Aprilie 2008, 21:35

liverpool este cea mai tare dina hai liverpool

Vezi toate comentariile (224)
Comentează