INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SFERTURI

VIDEO+FOTO // MADRIDUL SUPREM » Real Madrid o face KO pe Bayern în prelungiri, cu un Cristiano Ronaldo marcând de 3 ori!

Foto: Guliver/GettyImages +41   FOTO
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 18 aprilie 2017 17:08

Real Madrid și Atletico Madrid sunt primele echipe calificate în semifinalele Ligii Campionilor, după ce trupa lui Simeone a trecut fără emoții de Leicester, iar Real s-a impus în prelungiri în fața lui Bayern Munchen.

VIDEO » Real Madrid - Bayern Munchen 4-2 (TV Dolce 1, ProTV)
Au marcat: Ronaldo '75, '105, 109, Asensio '112/Lewandowski '52 (pen.), Ramos '78 (autogol)
*în meciul tur, Real Madrid s-a impus în deplasare cu 2-1
*Vidal a fost eliminat în minutul 85

Click AICI pentru liveTEXT!

Bavarezii au deschis scorul din penalty, după un fault al lui Casemiro asupra lui Arjen Robben. Lewandowwski a marcat de la punctul cu var , iar trupa antrenată de Carlo Ancelotti a forțat cel de-al doilea gol, care i-ar fi asigurat lui Bayern calificarea directă.

Ronaldo a restabilit egalitatea în minutul 76, dar nu a tăiat elanul nemților. Intrat pe teren de doar trei minute, Thomas Muller a forțat o intervenție eronată a lui Segio Ramos, care și-a trimis mingea în proprie poartă, în minutul 78.

Cu cinci minute înainte de final, Vidal a văzut cel de-al doilea cartonaș galben, iar Bayern avea să joace prelungirile în inferioritate numerică.

În cele două reprize de prelungire, Ronaldo a lovit de două ori, în minutele 105 și 109, însă reluările au arătat că cel de-al doilea gol al madrilenilor a fost marcat dintr-o poziție clară de ofsaid.

Scorul final a fost stabilit de Asensio în minutul 112, după un contraatac finalizat ca la carte, cu un șut din interiorul careului, expediat la colțul lung.

Echipele de start:

Real: Navas - Carvajal, Nacho, Ramos, Marcelo - Modric, Casemiro, Kroos - Isco, Benzema, Ronaldo
Rezerve: Casilla - Asensio, Danilo, Kovacici, Lucas, Morata, Rodriguez
Antrenor: Zinedine Zidane

Bayern: Neuer - Lahm, Boateng, Hummels, Alaba - Thiago, Alonso, Vidal - Robben, Lewandowski, Ribery
Rezerve: Ulreich - Bernat, Kimmich, Costa, Rafinha, Coman, Muller
Antrenor: Carlo Ancelotti

 
 

VIDEO » Leicester City - Atletico Madrid 1-1 
Au marcat: Vardy '61/Saul '26
*în meciul tur, Atletico s-a impus pe teren propriu cu scorul de 1-0
Click AICI pentru liveTEXT!

Aventura europeană a lui Leicester s-a încheiat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după 1-2 la general cu Atletico Madrid. Atletico a deschis scroul prin Saul, în minutul 26, printr-o lovitură de cap imparabilă, dintre apărătorii englezilor.

Vardy a readus speranța în tabăra "vulpilor" cu reușita din minutul 76, dar Leicester nu a mai avut forța de a reveni și Atletico este la a treia prezență în semifinalele Ligii, în ultimele patru sezoane.

Echipele de start:

Leicester: Schmeichel - Simpson, Morgan, Benalouane, Fuchs - Albrighton, Ndidi, Drinkwater, Mahrez - Vardy, Okazaki
Rezerve: Zieler - Chilwell, Musa, King, Amartey, Gray, Ulloa
Antrenor: Craig Shakespeare

Atletico: Oblak - Juanfran, Savic, Godín, Filipe - Gímenez, Koke, Gabi - Saúl, Carrasco, Griezmann
Rezerve: Moya - Correa, Gaitan, Gameiro, Lucas, Thomas, Torres
Antrenor: Diego Simeone

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (153)
neutrupebune
neutrupebune  •  20 Aprilie 2017, 18:25
Postat de mandela pe 19 Aprilie 2017, 14:04

O sa iti ignor limbajul, pentru ca te banuiesc ca *** In rest, daca vrei sa vorbim de Vidal, cauta inregustrarea meciului, du-te la minutul 47, vezi ce cartonas "portocaliu" trebuia sa se acorde acolo si mai vorbim. La ora la care a fost eliminat, Vidal trebuia sa iasa din dusuri la vestiare, nu sa se mai plimbe pe teren.

Si Barcelona si Bayern au avut un singur sut pe spatiul portii in retur. Forbalul este cinstit: ambele echipe au fost eliminate. Echipele care s-au calificat au sutat pe spatiul portii de 4 pana la 10 ori mai mult. Anti-jocul nu are ce cauta in drumul spre finala. Castigi la punte dar pierzi la pod. Q.A.D. ...

mandela
mandela  •  19 Aprilie 2017, 14:05
Postat de bvd_magheru pe 19 Aprilie 2017, 02:25

Bai chinez ambilicat daca e sa judecam asa ca tine casemiro trebuia eliminat inaintea lui !

Scuze...era pt. Tovarasu' magheru

mandela
mandela  •  19 Aprilie 2017, 14:04
Postat de neutrupebune pe 19 Aprilie 2017, 01:50

O fi mare Bayern cu 1 sut pe spatiul portii in 120 de minute (in afara de pe penalty)? Cum sa castigi cu 2 suturi pe spatiul portii in 120 de minute si un autogol?

O sa iti ignor limbajul, pentru ca te banuiesc ca *** In rest, daca vrei sa vorbim de Vidal, cauta inregustrarea meciului, du-te la minutul 47, vezi ce cartonas "portocaliu" trebuia sa se acorde acolo si mai vorbim. La ora la care a fost eliminat, Vidal trebuia sa iasa din dusuri la vestiare, nu sa se mai plimbe pe teren.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (153)
Comentează