INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - PSG, 14 FEBRUARIE, 21:45

Lovitură primită de Real Madrid » Un titular este suspendat pentru duelul cu PSG din Champions League

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat marti, 06 februarie 2018 21:43

Veştile proaste continuă să vină pentru Real Madrid. După eliminarea din Cupa Spaniei şi forma slabă traversată în campionat, campioana Europei a aflat astăzi că nu se va putea pe Dani Carvajal (26 de ani) la partida tur cu Paris Saint-Germain, din turul optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

Fundaşul dreapta al madrilenilor a văzut 3 cartonaşe galbene în faza grupelor, iar ultimul dintre acestea ar fi fost primit intenţionat, la meciul cu APOEL Nicosia, dorind astfel să fie suspendat într-o partidă fără miză, cea cu Borussia Dortmund, ultima din faza grupelor.

Totuşi, UEFA a remarcat gestul lui Carvajal şi a decis să îl sancţioneze cu două etape de suspendare, în loc de una, fapt care îl va face indisponibil şi pentru meciul tur cu PSG, de pe 14 februarie. Deşi Real a încercat să reducă sancţiunea primită de fotbalist, UEFA a rămas fermă pe poziţie, astfel că suspendarea se menţine.

"Apelul depus de Real Madrid a fost respins, iar decizia din 7 decembrie a Comisiei de Control, Etică şi Disciplină a UEFA este confirmată. Având în vedere faptul că Dani Caravajal nu a participat la meciul dintre Real Madrid şi Borussia Dortmund, jucat pe 6 decembrie 2017, jucătorul mai are de ispăşit încă o etapă de suspendare în competiţiile UEFA.", se arată în comunicatul forului european.

În aceste condiţii, Zinedine Zidane va fi nevoit să găsească o alternativă pentru postul de fundaş dreapta, iar presa din Spania anunţă deja cine va fi înlocuitorul lui Carvajal. Potrivit AS, omul care va încerca să îi facă faţă lui Neymar va fi Nacho Fernandez, a cărui poziţie obişnuită este cea de apărător central.

Partida tur a duelului dintre Real Madrid şi PSG va avea loc miercuri, 14 februarie, de la ora 21:45, manşa secundă urmând să se dispute marţi, 6 martie, de la aceeaşi oră.

surse: marca.com, espnfc.com, as.com

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
bogdzsch
bogdzsch  •  07 Februarie 2018, 14:15

nacho e peste el.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează