INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  INTER - BARCELONA 1-1

Luciano Spalletti, după egalul cu Barcelona: "Te face să fugi atât de mult că îți pierzi luciditatea!" :)

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 07 noiembrie 2018 11:24

Mauro Icardi i-a salvat iar pe nerazzurri în meciul Inter - Barcelona, încheiat 1-1: ”Am suferit și am alergat mult în fața celei mai bune echipe din lume. Era să repetăm scenariul cu Tottenham. Vecino e talismanul nostru, și dacă moare îl ținem în teren”.

Tot fără Messi, care a susținut-o din tribună, Barcelona s-a simțit ca acasă la Milano. A dominat, a arestat iar mingea și două treimi din meci a redus totul la un duel cu Handanovici și defensiva eroică a lui Spalletti. Și a avut nevoie de-o rezervă, Malcom, să concretizeze forcingul.

Icardi a refuzat însă eșecul Interului, marcând pentru 1-1 împotriva echipei care l-a crescut: "Am suferit, am alergat mult și nu am renunțat, pentru că i-am înfruntat pe cei mai buni din lume. Păcat de egal, dar este un punct mare. Obiectivul e să trecem de grupe".

"Barca îți ia luciditatea"

Atacantul argentinian crede că nerazzurrii puteau repeta remontada cu Tottenham: "Am fost aproape și ne-a lipsit numai golul lui Vecino în prelungiri. El este talismanul nostru, și dacă moare îl ținem în teren. Barcelona te face să fugi atât de mult că îți pierzi luciditatea când recuperezi mingea. Mergem pe Wembley la victorie".

Valverde a recunoscut meritele gazdelor: "Inter nu se predă niciodată, are acest lucru în ADN, e agresivă și toți trebuie să fie atenți. Icardi este un mare atacant, și când pare absent în meci iese la rampă cu o perlă.

"Barcelona e o superechipă, are un joc de posesie unic, te sufocă. Anticipează mereu faza și spațiile libere. Noi am greșit mult, dar am avut curaj și am răspuns imboldului dat de public"
Luciano Spalletti, antrenor Inter

"Dacă am fi câștigat cu Icardi în atac? Cred că ar fi fost mai simplu să învingem, pentru că am fi jucat 12 în teren"
Ernesto Valverde, antrenor Barcelona

3 goluri
a marcat Icardi în 4 partide jucate în Ligă. Atacantul Interului are 9 reușite în acest sezon, 6 în Serie A și 3 în Ligă

8 meciuri
fără victorie, 5 remize și 3 eșecuri, este seria Barcelonei pe terenul echipelor italiene. Catalanii au 19 calificări la rând din faza grupelor

VIDEO Barca și Real dansează din nou samba! » "Malcom X": catalanii își elogiază și ei puștiul-minune brazilian din atac, după show-ul din Ligă

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (2)
vlad.dracul.
vlad.dracul.  •  09 Noiembrie 2018, 18:18

Icardi e Dumnezeul nostru de ceva vreme, Inter a trăit doar prin el (şi parţial prin Handanovic şi Perisic) în anii precedenţi, dar în anul ăsta se pare că începem să încropim o echipă iar rezultatele sper să se vadă pân' la urmă. Forza Inter, Milano siamo noi!

bogat
bogat  •  07 Noiembrie 2018, 15:43

bai nene, citatul atribuit in tilu lui Spaletti apare in text a fi de fapt spus de catre Icardi. Care e realitatea, fiti macar consecventi. Altfel e o dovada de dislexie totala..sau poate ca titlologul nu e acelasi cu autorul articolului si fiecare isi face separat treaba..

Vezi toate comentariile (2)
Comentează