INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - CHELSEA 0-4

Lupescu o desfiinţează pe Steaua: "A demonstrat că n-are ce căuta în Liga Campionilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 octombrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 02 octombrie 2013 21:08

Ionuţ Lupescu, directorul Comisiei Tehnice a UEFA, a vorbit despre evoluţia Stelei în Liga Campionilor, 0-3 cu Schalke şi 0-4 cu Chelsea, dar şi despre posibilitatea ca Basel să joace fără spectatori la meciul cu echipa lui Laurenţiu Reghecampf.

" Steaua a demonstrat că n-are ce căuta în Liga Campionilor în acest moment. Pînă la o posibilă sancţionare a lui Basel, Steaua ar trebui să se concentreze pe joc şi să încerce să cîştige.

E posibil ca ei să primească o amendă şi poate o etapă cu porţile închise. Nu pot să spun clar ce se poate întîmpla, totul depinde de ce va hotărî Comisia de Disciplină", a spus Ionuţ Lupescu la Fanatik Show, la Etno TV.

Citeşte şi: Închide UEFA porţile la Basel - Steaua? Proteste împotriva sponsorului Ligii, 23 de răniţi şi 10 arestaţi la meciul elveţienilor cu Schalke

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (179)
bogdan23a
bogdan23a  •  03 Octombrie 2013, 23:36
Postat de panion44 pe 03 Octombrie 2013, 04:08

felicitari ptr recunoastere...dar oare cati dinamovisti sau rapidisti recunosc superioritatea stelei in performantele din europa?nu cred ca pot aduna pe degetele de la o singura mana....si asta in decurs de luni de zile...de exemplu pe articolul asta esti singurul care recunoaste asta....dar daca ar contesta numai superioritatea stelei in europa...dar ce te faci cu sutele de cercopiteci care spun ca steaua a castigat campionatul trecut prin aranjamente cand superioritatea a fost atat de zdrobitoare....e drept pe fondul slabiciunilor rivalelor la titlu dar asta nu e vina stelei ca rivalii au fost slabi...niste suporteri obiectivi ar fi zis..da am fost slabi anul asta...dar ne vom reveni...

Nu ai inteles.Steaua nu ARE performante in Europa.Doar prezente.Mai multe decat ceilalti.Degeaba.Si arogante ieftine.Pentru prezenta.Noi nu putem nici atat,dar asta e tara,astia sunt banii.Important e sa participi,nu?

danveno
danveno  •  03 Octombrie 2013, 15:06

Lupescu se ocupa la federatie de echipa nationala si nici aia nu merge prea bine. Oricum, Steaua este mult peste restul echipelor romanesti si in mod special a lui Dinamo

titrade
titrade  •  03 Octombrie 2013, 12:13

Un lucru e clar pe zi ce trece timpul tot mai multi destepti in Románica noastrá. Má refer la cácáti care stau si comenteazá greselile ortografice ale celorlalti. Comentati dracu articolul dacá tot vá obositi sá scrieti aici anormalilor nu stati la pándá sá vedeti dacá Ghorghitá sau pulitá a pus virgulá ''desteptilor''. Si sorecele de Lupescu e un rahat dar nu de Turcia de asta mioritic. Are dreptate ce zice.

Vezi toate comentariile (179)
Comentează