INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LYON - JUVENTUS 1-0

Lyon - Juventus 1-0 // Maurizio Sarri contestă vehement arbitrajul: „În Italia am fi primit două penalty-uri” + critici pentru jucători

Maurizio Sarri
Maurizio Sarri

Articol de GSP - Publicat joi, 27 februarie 2020 12:37

Antrenorul lui Juventus Torino, Maurizio Sarri (61 de ani), a contestat arbitrajul după înfrângerea suferită aseară în deplasarea de la Lyon (0-1), din prima manșă a „optimilor” Champions League.

„În Italia am fi primit două penalty-uri!”

Nemulțumit din cauza scorului final și a arbitrajului, Sarri a răbufnit în urma partidei disputate la Lyon: ,,În Italia am fi primit două penalty-uri, unul la Cristiano și altul la Dybala. În Europa e altfel situația și trebuie să ne adaptăm." 

Ziarul italian, Gazzetta dello Sport, scrie despre primul moment controversat al partidei, în care Jason Denayer (fundaș, 24 de ani) îl împinge pe Cristiano Ronaldo (35 de ani) din calea spre gol în minutul 84 că putea fi acordată lovitura de la 11 metri.

O altă fază discutabilă se petrece în minutul 89, când Bruno Guimaraes (mijlocaș, 22 de ani) îl jenează din spate pe Paulo Dybala (26 de ani) în careu. Chiar dacă faza lui Dybala nu necesita acordarea unei lovituri de departajare din cauza intensității contactului, în schimb, la cea a lui Ronaldo, trebuia acordată.

Sarri își critică jucătorii

Nici jucătorii lui Sarri nu au scăpat de furia antrenorului: ,,Am fost foarte nervos în multe momente ale meciului. La antrenamente mișcăm balonul foarte repede, dar în meci se pare că nu suntem capabili să o facem. Ne va fi dificil în retur dacă vom juca la fel".

Meciul retur va avea loc pe 17 martie.

VEZI ȘI:

Francesco Acerbi, mărturisire tulburătoare: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că am fost bolnav de cancer!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
341520613173829
Otilia Barbu  •  27 Februarie 2020, 14:35

Gura pacatosului adevar graieste....poate ii mai transmite niste felicitari madamei ronaldo ca a facut un copil asa inzestrat....un antrenor plafonat, cu scuze penibile, fara pic de bun simt! Tipic juventin!

magic4ever
magic4ever  •  27 Februarie 2020, 14:16

Sarri este un antrenor mediocru, nu are valoare de Juventus...cu Allegri cei de la Juventus jucau mult mai bine....

vlad.dracul.
vlad.dracul.  •  27 Februarie 2020, 14:04

Păi normal c-aţi fi primit, în Italia sunteţi faimoşi pentru cumpărarea arbitrilor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează