INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MALMO - CFR CLUJ 1-1 (1-0 ÎN TUR)

MALMO - CFR CLUJ 1-1 // Două pierderi mari pentru CFR după meciul cu Malmo! Deac și De Luca au accidentări grave: "Nu am văzut niciodată așa ceva"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 august 2018 22:51

CFR Cluj a ratat calificarea în turul III al preliminariilor Champions League, după 1-1 cu Malmo. În tur, suedezii au câștigat cu 1-0. 

Iuliu Mureșan, președintele celor de la CFR Cluj, a dezvăluit că Ciprian Deac și Giuseppe De Luca au suferit accidentări grave.

"Din păcate, avem doi jucători accidentați, cu probleme mari. Deac are o entorsă la genunchiul stâng. Să sperăm că nu e ceva grav. Vom vedea mâine ce va fi, după ce face RMN-ul. Și De Luca are probleme. Are o entorsă la glenză. E foarte umflată și are dureri mari. Eu nu am văzut niciodată așa ceva. Sper să nu fie grav", a declarat Iuliu Mureșan la TV Digi Sport.

Ciprian Deac, 32 de ani, s-a accidentat în finalul primei reprize, fiind schimbat în minutul 43 de Sebastian Mailat. Atacantul Giuseppe De Luca, 26 de ani, a intrat în minutul 64 și s-a accidentat în finalul partidei.

Citește și: Iuliu Mureșan îl înțeapă pe fostul antrenor al lui CFR, Edi Iordănescu, după ratarea calificării + săgeți și către Alex Ioniță II

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
lupuldestepa
lupuldestepa  •  02 August 2018, 18:42
Postat de cmarin1 pe 02 August 2018, 17:43

A fost un arbitru de toata jena, o mizerie. Suedezii au accidentat grav 2 jucatori si cei de la CFR au luat galbene si rosu pe nimicuri. NU mai comentati idiotenii mai analizati si cu capul vostru.

Care cap?... Cu capul cu care gandesc ei un om normal face altceva.

cmarin1
cmarin1  •  02 August 2018, 17:43

A fost un arbitru de toata jena, o mizerie. Suedezii au accidentat grav 2 jucatori si cei de la CFR au luat galbene si rosu pe nimicuri. NU mai comentati idiotenii mai analizati si cu capul vostru.

tonyys
tonyys  •  02 August 2018, 07:20

Deac vrea sa-si faca maieu din chiloti.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close