INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER - AC MILAN 4-0 (ÎN TUR 3-2)

Manchester a umilit-o pe Milan şi s-a calificat în sferturi

Wayne Rooney, Rooney, Manchester
Wayne Rooney, Rooney, Manchester

Articol de GSP - Publicat joi, 11 martie 2010 00:00

Manchester a scăpat de complexul Milan. Eliminată în precedentele 4 dueluri continentale cu "rossonerii", United şi-a luat acum porţia de revanşă cu vîrf şi îndesat.

Avantajată de scorul din tur, 3-2, aseară a pornit perfect, cînd inevitabilul Rooney a pus tare capul la centrarea din dreapta trimisă de Gary Neville (12). Misiunea i s-a uşurat brusc. Obligată să înscrie de măcar trei ori, Milan a fost tentată să reacţioneze, dar a putut prea puţin pentru a destabiliza o defensivă adversă bine grupată. Revigorarea căutată la reluare prin intrarea lui Seedorf a fost rapid spulberată de acelaşi Rooney, cu gol în secunda 52. Ulterior, Park şi Fletcher nu au făcut decît să întărească, 4-0, evidenta diferenţă de forţe dintre cei doi "diavoli".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
law4u
law4u  •  12 Martie 2010, 10:53

Cea mai tare echipa! Manchester va castiga CL!

 •  11 Martie 2010, 11:44

Constantin Popescu, te-ai exprimat ca un mahalagiu si ca un manelist. Ce-i aia "i-a umilit"? Intreaba-i chiar pe jucatorii de la MU daca au senzatia ca "au umilit" Milanul. Ei sint doar bucurosi ca au batut la scor o mare echipa, dar nu ca au "umilit-o", nici macar la 4-0. Gindirea in termenii astia doar niste maimutoi manelisti o pot avea. Sau jurnalistii vinduti multimilor de nespalati.

 •  11 Martie 2010, 09:41

de ieri plang dupa scorul asta...a crezut sotul ca plang dupa amant...era sa ma bat si cu el...MILAN TU SEI TUTTA LA MIA VITA

Vezi toate comentariile (11)
Comentează