INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER CITY - TOTTENHAM 4-3

MANCHESTER CITY - TOTTENHAM 4-3 // Harry Kane, euforic după ce Tottenham s-a calificat în semifinale! Cum s-a filmat în casă

Articol de GSP - Publicat joi, 18 aprilie 2019 00:55

Harry Kane, absent aseară din cauza unei accidentări la Tottenham, a trăit la intensitate maximă calificarea echipei sale în dauna celor de la Manchester City (4-4 la general).

Doamne, vă iubesc”, este titlul postării pe care atacantul lui Tottenham a publicat-o imediat după finalul meciului pe contul său de Instagram. 

S-au stabilit semifinalele Champions League! Când au loc cele 4 meciuri

Kane s-a filmat acasă în timp ce se bucura după ce Tottenham a izbutit să se califice în semifinale, unde o va întâlni pe Ajax. „Lăncierii” vin și ei după două mari surprize, eliminându-le pe Real Madrid și Juventus în drumul spre semifinale. 

VEZI ȘI:

Toate detaliile de la Manchester City - Tottenham AICI!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează