INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ - MANCHESTER UNITED 1-2

Manchester l-a copleşit pe Cadu: ”E prea mult pentru România!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 octombrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 03 octombrie 2012 00:33

Cadu crede că el şi colegii lui doar s-au amăgit c-o pot bloca pe Manchester. Căpitanul portughez s-ar mulţumi cu locul al 3-lea în grupă şi anunţă revirimentul în campionat cu un succes contra Stelei, duminică


- Ricardo, ce ai simţit cînd ai văzut mingea în plasa lui De Gea în minutul 14?
- Credeam că putem face o seară magică. Însă după golul lui Kapetanos, Manchester ne-a dominat clar şi noi n-am putut rezista. Cred că e o echipă prea tare, prea bună pentru oricine din România.

- Aţi fi putut totuşi să luaţi măcar un punct?
- De Gea a apărat fantastic, poate am avut şi un pic de ghinion. Dar sînt mai buni, cu toate explicaţiile noastre, acesta e adevărul.

- Ce puteţi obţine în continuare?
- Noi ne-am propus de la început să luptăm pentru poziţia a treia, care ne-ar califica în primăvara Europa League. Mi se pare c-ar fi o performanţă mare pentru noi. Normal, visez şi eu la locul 2 şi la continuarea campaniei în Champions, dar Galatasaray şi Braga sînt foarte bune, va fi extrem de complicat să le depăşim pe ambele.

- Cum a fost jocul pentru tine?
- Dificil. Van Persie, Hernandez şi Rooney sînt atacanţi de clasă şi Ferguson i-a folosit pe toţi trei de la început. Van Persie a marcat cu umărul primul gol, iar la al doilea n-a lovit mingea bine, dar acesta e norocul marilor fotbalişti, noroc care nouă ne-a lipsit. Le urez succes apărătorilor români care se vor întîlni cu olandezul în preliminariile Campionatului Mondial! Sper să se descurce mai bine, că eu ţin cu România.

- Urmează o dublă manşă cu Galatasaray...
- Nu, urmează Steaua!

- Mai speraţi să reveniţi în lupta pentru titlu?
- E obligatoriu s-o batem pe Steaua! Ar fi bine ca bucureştenii să nu ne mai ia în calcul în lupta din campionat, dar cu o victorie duminică vom fi la şase puncte de Steaua şi putem recupera. Campionatul a fost de la început obiectivul nostru numărul 1 şi aşa rămîne.

"Numai cine joacă în Liga Campionilor ştie cu adevărat cît de grea e competiţia asta. Dar mai putem face puncte, fiindcă jocurile de acasă cu Braga şi cu Galata sînt accesibile"
Ricardo Cadu, fundaş CFR Cluj

"Puteam lua măcar un punct, doar să fi avut mai multă minte şi mai mult curaj. În felul ăsta, nu merităm nici locul 3!"
Gabriel Mureşan, mijlocaş CFR Cluj

"Van Persie a avut noroc la fiecare dintre goluri. Dar ce lot are Manchester... Rooney, Chicharito, Scholes, Giggs, poate lipsi oricine, că echipa asta tot e foarte tare!"
Rafael Bastos, mijlocaş CFR Cluj

"E bine că Braga a bătut la Galatasaray, s-ar putea să ne avantajeze asta. Cu Sougou pe teren am fi avut şanse mai mari, păcat că el s-a accidentat, pierderea a contat enorm"
Arpad Paszkany, patron CFR Cluj

"A fost ocazia lui Bastos, a mai fost una a lui Cadu, poate am fi meritat un egal. Dar Van Persie n-a costat degeaba 30 de milioane de euro!"
Iuliu Mureşan, preşedinte CFR Cluj

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
misucfr
misucfr  •  03 Octombrie 2012, 11:14

Bravo CFR, bateti Steaua, o meritati.

elsopotyi
elsopotyi  •  03 Octombrie 2012, 10:34

SPER CA CEI VITEJI ACUM SA INTALNEASCA IN LOC DE CHIAJNA, U CLUJ, O ECHIPA CA CEA A ENGLEZILOR.ASTIA NU AU FACUT BLAT CA CHIAJNA SI U CLUJ CU STEUA.

titrade
titrade  •  03 Octombrie 2012, 10:09

Are dreptate omul dar trebuie sá facá o rectificare care ar suna cam asa : e mult ptr calitatea unor jucátori ca mine 'Cadu' nu cá e mult ptr Románia , e mult ptr el.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează