INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ

Șumudică l-a exclus din lot pe Chipciu: „Drumurile noastre se despart, nu am nevoie de astfel de jucători”

Șumudică l-a exclus din lot pe Chipciu!
Șumudică l-a exclus din lot pe Chipciu!

Articol de GSP - Publicat luni, 02 august 2021 19:29 / Actualizat marti, 03 august 2021 10:24

CFR Cluj joacă marți cu elvețienii de la Young Boys, în turul III al preliminariilor Champions League, dar situația din club nu e una liniștită.

Antrenorul Marius Șumudică a luat azi o decizie radicală: l-a exclus pe Alex Chipciu din lot!

Chipciu, exclus de Șumudică din lotul lui CFR Cluj

Mijlocașul de 32 de ani a avut o ieșire nervoasă în timpul antrenamentului, notează Look Sport. În timpul unui joc de 4 contra 2, Chipciu a fost lovit în față cu mingea de portarul Otto Hindrich și a reacționat violent.

Antrenorul Marius Șumudică nu a fost de acord cu gestul lui Chipciu, astfel că acesta a fost exclus din lot!

CSA Steaua, gata s-o lase pe FCSB în Ghencea! Comandantul clubului dezvăluie: „Dacă legea îi dă voie, vom respecta legea”
FCSB
CSA Steaua, gata s-o lase pe FCSB în Ghencea! Comandantul clubului dezvăluie: „Dacă legea îi dă voie, vom respecta legea”

A spus că este foarte nervos şi nu poate continua antrenamentul. Din momentul acela, pentru mine a fost următorul pas să anunţ conducerea clubului să fie scos de pe lista UEFA şi să nu mai continue în acest grup, pentru că nu am nevoie de astfel de jucători. 

El a ales drumul, singur. Nu stau să fac un caz Chipciu acum, este un jucător valoros, pe care eu l-am băgat de când am venit. A marcat un gol care ne-a calificat, nu cred că trebuia să aibă atitudinea asta. 

Până în momentul de faţă mă aşteptam la nişte scuze, dacă ar fi vrut să facă un pas de reconciliere. Nu le-am primit, de fapt nici nu trebuia să mi le ceară mie, trebuia să le ceară grupului. 

Drumurile noastre se despart, din momentul de faţă Chipciu nu mai face parte din lotul CFR-ului. Asta este decizia strict a antrenorului Şumudică

Marius Șumudică, antrenor CFR Cluj

Adus în iarna lui 2020, Chipciu a jucat 8 meciuri în acest sezon pentru CFR Cluj și a marcat un gol, în prelungirile meciului cu Banja Luka, din turul II, reușita fiind decisivă pentru calificare. 

Șumudică l-a exclus din lot pe Chipciu: „Drumurile noastre se despart, nu am nevoie de astfel de jucători”
Alex Chipciu, în tricoul celor de la CFR Cluj, foto: Imago

Chipciu, înlocuit de Costache

Alex Chipciu avea toate șansele să fie titular în meciul de miercuri, însă, cel mai probabil, în locul lui va juca Valentin Costache.

Cum ar putea arăta CFR Cluj; 87. Arlauskis - 16. Susici, 6. Graovac, 92. Cestor, 45. Camora - 5. J. Rodriguez, 8. Sigurjonsson - 18. Costache. 10. C. Deac, 7. Ad. Păun - 77. Alibec

CFR Cluj și-a aflat posibilele adversare din play-off-ul Ligii Campionilor

CFR Cluj, campioana României, și-a aflat azi posibilele adversare din play-off-ul Ligii Campionilor. În cazul în care va trece de Young Boys, adversara din turul 3 preliminar, CFR va da peste Ferencvaros sau Slavia Praga. 

Dacă va fi eliminată de elvețieni, CFR va da piept în play-off-ul Europa League cu pierzătoarea dintre Steaua Roșie Belgrad și Sheriff Tiraspol.

„Urmează un meci extraordinar greu cu Young Boys, va trebui să fim atenți. Mă uitam și acum, au făcut 0-0 cu Grasshoppers. Au avut 30 și ceva de ocazii de a marca, cu 9 șuturi pe spațiul porții. Au o forță teribilă, întâlnim o forță din toate punctele de vedere și va trebui să fim perfecți dacă ne dorim să avem șanse. Acolo jucăm și pe sintetic, care dă viteză jocului, iar ei au jucători de viteză. Va trebui să pregătim această dublă bine”
- Marius Șumudică după meciul dintre CFR Cluj și Chindia, scor 1-0.

VIDEO CFR Cluj luptă pentru play-off-ul Champions League! Totul despre meciul cu Young Boys

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Petrescu, Iordănescu, Șumudică. Gigi » De-aia s-a abonat titlul în Gruia! 3 diferențe URIAȘE între CFR Cluj și FCSB

Gest superb făcut de Alibec după primul gol marcat pentru CFR Cluj

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (143)
orlick
orlick  •  03 August 2021, 20:30

Nu cu mult timp în urmă, individul ăsta se lauda ca știe să mobilizeze jucatorii problemă ca Alibec, Maxim etc. După ce pe Alibec l-a și adus la echipă, e cusută cu ață albă excluderea lui Chipciu, în urma unui episod dubios. Adevărul e că marele caracter cu o chestie mică vrea să scape de jucatorii cu salarii mari, ca să își poată aduce favoriții: Alibec și Budescu, eternele speranțe.

orlick
orlick  •  03 August 2021, 20:06
Postat de catalin_cj pe 03 August 2021, 09:19

Datoriile foarte mari sunt la Nelutu Varga. Asa cum si fcsb are la geegee. Cei de la finante daca se depaseste termenul de plata iti blochează conturile. Iar salariile sunt la zi.

El ciobandante, despre care se știe cam tot, inclusiv cum a făcut avere, si-a recuperat banii când l-a vândut pa Man. Imaculatul Neluțu are blocați vreo 20 mil. euro la CFR. Câți oameni își permit luxul ăsta? Câți bani are îngerașu'? Cum i-a strâns? Dâncu știe? S-o fi câștigând la pariuri prin Asia?

ticutroya
ticutroya  •  03 August 2021, 17:46
Postat de parpalache pe 03 August 2021, 13:22

Gura bate ***,zice o vorba din popor!Valabil si pentru Shumi!Nu ca Chipciu ar mai fi ceva de el,dar si Shumi nu trebuia sa o ia in nume personal(daca Chipci bei i-o fi zis„Ce ma esti mare antrenor?!Ca daca nu dadeam io golu ala in meciul cu Borac...”)!Bineinteles ca Shumi ar mai fi avut la dispozitie si sansa loviturilor de departajare,dar...gura bate ***!

Pentru tine , numele ăsta , este descrierea ta la propriu ! Adică ești prost rău !

Vezi toate comentariile (143)
Comentează
Close