INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - BAYERN 0-1

Meme Stoica: "Steaua şi-a creat cu uşurinţă ocazii, ceea ce noi n-am făcut cu Real şi Lyon"

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 septembrie 2008 00:00

Mihai Stoica, managerul general al Urziceniului, a vorbit despre rezultatul Stelei de miercuri, dar şi despre performanţele sale la "roş-albaştrii".

"Valoarea a tot ce am făcut eu pentru Steaua s-a văzut anul trecut cînd am venit pe Ghencea şi am fost aplaudat. Pe suporteri nu poate să îi mintă nimeni. Steaua putea să remizeze, e greu să spui că putea să cîstige din moment ce a pierdut. Steaua şi-a creat cu uşurinţă ocazii, ceea ce noi n-am făcut cu Real sau cu Lyon", a spus Stoica la CONTRAATAC.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (3)
 •  20 Septembrie 2008, 00:26

valoarea ta e penala bai huliganule trebuia sa faci parnaie cateva zile si sa ai cazier acum pupa-i mana lu' ciobanu ca te-a scapat cand ai dat in ala din tribuna

 •  19 Septembrie 2008, 23:21

serios??// Este drept adevarat ca am fost partial dominat! Dar tot am creat ocazii marii. Am reusit si niste driblinguri din partea lui Dayro, Szekely afost varza la technica!. !

 •  19 Septembrie 2008, 23:10

EU CRED CA DOMNUL STOICA A VAZUT ALT MECI...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează