INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIGA CAMPIONILOR

Michael Owen a analizat finala din Champions League: "Sunt două stiluri diferite. Liverpool joacă excelent împotriva echipelor bune"

Michael Owen, foto: Guliver/gettyimages
Michael Owen, foto: Guliver/gettyimages

Articol de Gabriel DumitruJURNALISPORT - Publicat joi, 17 mai 2018 20:03

Michael Owen, 38 de ani, a vorbit într-un interviu acordat celor de la Marca despre finala UEFA Champions League de la Kiev, de sâmbătă, 26 mai, dintre Real Madrid şi Liverpool, conform Marca.

"Sunt două stiluri diferite. Liverpool joacă excelent împotriva echipelor bun şi îi place să obţină rapid mingea pentru a putea declanşa atacul. Ei nu construiesc prea mult şi nu sunt preocupaţi de posesie. Cred că o să fie o finală foarte bună şi cred că o să fie multe goluri", a spus Michael Owen.

Fostul atacant al lui Liverpool şi Real Madrid a vorbit despre posibilitatea ca Gareth Bale să fie titular în partida disputată la Kiev, în ciuda faptului că galezul
a fost rezervă în majoritatea meciurilor eliminatorii din Champions League.

"Am văzut cu toţii ce a făcut la Tottenham, a fost de-a dreptul strălucitor, iar stitlul de joc al echipei este unul potrivit caracteristicilor lui. Înţeleg oarecum că nu este titular la Real Madrid, deoarece acolo sunt mulţi jucători excelenţi şi nu doar Gareth Bale se luptă pentru un post de titular", a declarat Owen.

Real Madrid şi Liverpool se vor duela pe 26 mai, în finala Champions League, disputată la Kiev la finalul stagiunii 2017-2018. Owen a evoluat în perioada 1996-2004 la Liverpool, înainte să fie achiziţionat de Real Madrid pentru 12 milioane de euro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează