INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MIRCEA LUCESCU ÎL ATACĂ DIN NOU PE MOURINHO

Mircea Lucescu: "Nu mă uit la finala Ligii. Ce să văd? Nu suport circul lui Mourinho"

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 mai 2010 00:00

Tehnicianul lui Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, spune că nu se va uita la finala Ligii Campionilor dintre Inter şi Bayern Munchen pentru că nu apreciază stilul de joc al nici uneia dintre cele două echipe calificate în ultimul act al competiţiei.

"Nu mă uit la finala Ligii Campionilor. Ce să văd, dacă nu-mi plac echipele care au ajuns în finală. Toată lumea spune că doar Mourinho o poate elimina pe Barcelona. Nu e adevărat, mai sînt antrenori. Eu era să-i elimin pe Barcelona.

Nu înţeleg de ce toţi îl plac pe portugez. Lumea progresează cu cinism, cu pragmatism. Nu suport circul pe care-l face Mourinho la meciuri. Ştiu că Răzvan îl place, dar asta e, la 30-40 de ani eşti adeptul rezultatelor, nu al spectacolului", a spus Lucescu la "Băieţii de la 7", pe Telesport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
 •  16 Mai 2010, 17:04

de la ERA pana la A ELIMINA e drum lung nene...

 •  14 Mai 2010, 23:28

un singur cuvant pentru tine si fiiul tau ... mai ales pentru tine ... FRUSTRATULEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.

 •  14 Mai 2010, 23:08

nu cred ca asta-i declaratia lui luce.oricum totusi bayern a dat o lectie de fotbal totala cand a batut pe manchester!deci au jucat cu un om in plus ca la carte i-a pasat si plimbat de pe o parte pe alta nu s-au pripit niciodata cu mingii aruncate aiurea ,ca pe calculator i-au infrint :D. nu inteleg unde e circul lui jose?totusi a trecut de barca cu un om in minus !!!!!!!!!ce vroia ?sa ataace in 10 oameni pe nou camp ?unde toate echipele au luat cel putin cite 4 ????????????

Vezi toate comentariile (16)
Comentează