INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  OPTIMILE DE FINALĂ

Mircea Lucescu se teme de returul cu Roma: "Va fi mult mai greu meciul de la Doneţk"

Lucescu a fost considerat principalul artizan al victoriei din tur, scor 3-2
Lucescu a fost considerat principalul artizan al victoriei din tur, scor 3-2

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 martie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 02 martie 2011 15:52

Antrenorul echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a declarat, miercuri, într-un interviu acordat site-ului romagiallorossa.it, că are posibilitatea de a face ceva special pentru clubul ucrainean şi pentru suporterii săi prin calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

"Din 2004 am câştigat patru campionate şi am crescut în fiecare sezon. Nu suntem o echipă uşor de bătut. Şahtior ar putea ajunge în premieră în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Am oportunitatea de a face ceva special pentru club şi suporteri", a spus Lucescu, citat de Mediafax.

Tehnicianul român consideră că Roma este un adversar periculos, în ciuda faptului că Şahtior a câştigat prima manşă, în deplasare, cu scorul de 3-2. "Schimbarea de antrenor de la Roma poate aduce un mare entuziasm în rândul jucătorilor. Ca joc nu cred că vor fi mari schimbări. Va fi mult mai greu decât în tur, deoarece Roma joacă mai bine în deplasare. Problemele lor sunt de ordin psihic, nu fizic. În afară de partida tur, noi nu am mai jucat un meci oficial din noiembrie, dar în schimb ne-am pregătit foarte bine în Turcia", a afirmat Lucescu.

Mircea Lucescu crede că fotbalul italian este într-o scădere datorată problemelor economice: "Fotbalul din Anglia şi Spania este peste cel din Italia, dar nu pot spune acelaşi lucru şi despre cel din Germania. Fotbalul este ciclic, iar în acest moment Italia pierde din punct de vedere economic. Anul acesta poate fi unul dificil, dar sezonul viitor poate fi cu totul altfel. Nu cred că Milan şi Inter sunt eliminate deja din Liga Campionilor, partidele retur vor arăta altfel".

Şahtior Doneţk a învins, în deplasare, cu scorul de 3-2, formaţia AS Roma, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor. Partida retur va avea loc la 8 martie.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
submarina
submarina  •  07 Martie 2011, 12:00

Sahtior-Roma 3:0

www.uclbet.com
www.uclbet.com  •  02 Martie 2011, 19:19

se califica nea Mircea? Pariaza cu grupul tau de prieteni pe UCLBET COM

georgec
georgec  •  02 Martie 2011, 17:04

PARIURISIGURE.NET >> PREDICTII SPORTIVE DE CALITATE !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează