INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CHELSEA - DINAMO KIEV 2-1

Mourinho, emoționat de susținerea incredibilă a fanilor: "Ce au făcut azi este copleșitor! Niciodată nu am trăit asta!"

Jose Mourinho îl aplaudă pe
Jose Mourinho îl aplaudă pe "salvatorul" său, Willian, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 05 noiembrie 2015 08:22

Fanii lui Chelsea l-au întîmpinat cu ovații pe Jose Mourinho, înaintea victoriei de aseară, contra lui Dinamo Kiev, scor 2-1, în ciuda faptului că "albaștrii" trec prin cea mai grea perioadă din trecutul recent în campionat. Apoi, au făcut o atmosferă infernală.

"A fost uimitor. Cînd m-am întors la club, în 2013, și am jucat acasă împotriva lui Hull, susținerea fanilor a fost extraordinară, dar nu se poate compara cu ce a fost astăzi. Acum, susținerea lor a venit într-un moment în care rezultatele nu sînt bune, într-o perioadă în care presa mă întreabă permanent dacă voi fi dat afară.

A fost momentul meu. Fanii citesc ziare, se uită la TV, ascultă analiștii, editorialiștii, pe cei care scriu pe bloguri, dar e incredibil ce au spus astăzi. Și mesajul lor a fost: te vrem aici, dar și lăsați-l să-și facă treaba pînă la capăt. A fost un sentiment fantastic, nu știu cum să le mulțumesc", a declarat un Mourinho plin de entuziasm la final.

Chelsea a fost foarte aproape să piardă cele 3 puncte, dar Willian, starul brazilian care l-a mai scos în cîteva meciuri din acest sezon pe Mourinho, a executat incredibil o lovitură liberă, în ultimele 10 minute ale meciului. VEZI AICI VIDEO

Sîmbătă, Chelsea evoluează pe terenul lui Stoke, într-un meci la fel de tensionat pentru Mourinho ca și cel de miercuri.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  05 Noiembrie 2015, 12:13

...NIMENI NU I ASA DE PROST SA RENUNTE LA CEL MAI BUN ANTRENOR DIN LUME...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează