INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIGA CAMPIONILOR

Mourinho: „Nu mă bazez pe Chivu pentru meciul cu Manchester United”

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 martie 2009 00:00

Antrenorul lui Inter Milano, Jose Mourinho, a anunţat în această seară că nu se va putea baza pe căpitanul naţionalei României, Cristi Chivu, pentru meciul de miercuri de pe Old Trafford, contra lui Manchester United, din Champions League.

Chivu, Samuel, Materazzi şi Burdisso sînt accidentaţi, însă există speranţe că aceştia se vor recupera. Dar speranţele vor înceta să existe mîine dimineaţă”, a spus Mourinho, făcînd haz de necaz. Ultimii doi s-au accidentat chiar în meciul din această etapă din Serie A, 2-0 cu Genoa.

Cel mai probabil, el îi va folosi pe Ivan Cordoba şi Nelson Rivas ca fundaşi centrali contra „diavolilor roşii”. „Interul s-a descurcat mereu în faţa dificultăţilor”, a afirmat The Special One.

Chivu nu a mai jucat de aproape două săptămîni, el accidentîndu-se în meciul tur cu Manchester United, 0-0.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
 •  09 Martie 2009, 15:46

las ca-i bun ... macar n-o sa fie el responsabil pentru pierderea calificari :)) ca de ... cu sau fara el ... tot UTD se califica :P

 •  08 Martie 2009, 11:16

Asta un meci joaca 10 sta... park e de portelan... degeaba e laudat si apreciat pt un meci cand lipseste in 10... mai ziceti k e mare fotbalist

 •  08 Martie 2009, 10:57

un meci joaca... 4 sta....

Vezi toate comentariile (6)
Comentează