INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  DINAMO ZAGREB - REAL MADRID, AZI, 21:45

Mourinho pregăteşte Realul într-o izolare totală

Suspendat, Mourinho va conduce diseară Realul din hotel FOTO Reuters
Suspendat, Mourinho va conduce diseară Realul din hotel FOTO Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 septembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 13 septembrie 2011 20:44

Mourinho nu mai vrea nici familiile jucătorilor la antrenamente, nici ziarişti în avionul echipei


Jose Mourinho transformă Realul într-un bunker. Dacă antrenamentele le-a închis încă din 2010, apoi le-a pretins elevilor săi să oprească telefoanele cît sînt în baza sportivă, tehnicianul Realului a trecut recent la alt nivel. El a decis să-şi izoleze total echipa de orice factor extern care ar putea-o perturba.

Ordinul său a sunat clar: familiile jucătorilor nu mai au ce căuta la nici o şedinţă de pregătire şi nu mai vrea să vadă nici jurnalişti în avionul cu care madrilenii merg în deplasări! Ca să nu apară nici o "fisură", prima măsură a extins-o şi la angajaţii clubului, fie că-i vorba de contabil, magaziner ori îngrijitor!

Jose a explicat: "Trăim permanent într-o tensiune uriaşă. Este complicat să o suporţi un întreg sezon. Ne trebuie linişte maximă. Pentru că cer eu şi pentru că altfel vom avea viaţă foarte, foarte grea".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
longa.v
longa.v  •  14 Septembrie 2011, 02:59

nu mai are cum sa arate europei .cine eeeeee .e e dictator si b-n. .nevestele unde sant?

puscarie_pe_viata
puscarie_pe_viata  •  14 Septembrie 2011, 02:00

Jose, sa nu devii paranoic

Vezi toate comentariile (2)
Comentează