INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - FIORENTINA, MÎINE, 21:45, PROTV, LIVETEXT PE GSP.RO

Munteanu: "Impresia artistică nu contează cînd pierzi. Şi CFR a jucat foarte bine, dar nu se mai poate califica"

Dorinel Munteanu
Dorinel Munteanu

Articol de GSP - Publicat marti, 09 decembrie 2008 00:00

Dorinel Munteanu, antrenorul Stelei, crede că impresia artistică nu contează în Champions League, un exemplu fiind chiar CFR Cluj.

"Impresia artistică nu contează cînd rezultatul e negativ. Echipele care merg în Champions League nu cred că pot fi numite "echipe mici". Şi CFR a jucat foarte bine, dar are patru puncte şi nu se mai poate califica. Nu îi cunosc pe generalii care vor să fure palmaresul Stelei şi nici nu vreau să îi ştiu, mai ales înaintea acestui meci"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
 •  09 Decembrie 2008, 15:28

la asta zici ca ii scrie cineva din conducerea stelei pe biletele ce sa spuna, toti o i-au razna cand ajung la steaua, da boala in ei

 •  09 Decembrie 2008, 15:04

Da, macar daca v-ati califica ca de jucat jucati groaznic de plictisitor... Problema e ca jucati mai prost decat Fiorentina si nu stiu daca puteti face mai mult decat un egal, si ala dupa un meci urat pt. spectacol...

 •  09 Decembrie 2008, 15:00

da felicitari cfr pt a strans 4 puncte dar nu mai criticati atat p steaua ...va amintesc k e singura echipa kre a reusit sa ajunga 3 ani consecutivi in cl si sa faca ceva akolo p vremea knd cfr nu eera nimeni! asha k terminativa si mai bine tineti cu amandoua k joaca pt romania!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează