INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CHELSEA - CFR 2-1

Mureşan: "Steaua nu joacă împotriva lui Chelsea, ci a Fiorentinei"

Articol de GSP - Publicat marti, 09 decembrie 2008 00:00

Preşedintele campioanei a vorbit despre evoluţia echipei sale în faţa lui Chelsea şi spune că parcursul din acest sezon le-a deschis clujenilor apetitul pentru o nouă participare în Champions League.

"Nu mai putem acum să renunţăm la Ligă, e ca un drog. Avem cel mai bun lot şi vrem să cîştigăm din nou campionatul pentru a fi din nou în Champions League.

Nu vor fi schimbări foarte mari în lot, pentru că avem o echipă bună şi soluţii pe toate posturile. Şi Steaua, dacă se mobilizează în faţa Fiorentinei, poate să facă un rezultat bun. Totuşi, Fiorentina nu e Chelsea!" a spus Mureşan la sportro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
 •  10 Decembrie 2008, 08:24

degeaba zici u ''CFRRR''....dar muresan a incercat sa atace Steaua...dar probabil porcul a uitat ca Chelsea este cap de serie nr 1 si fiorentina cap de serie nr 4.....nu ai cum sa compari...iti zic eu ca nu se referea ca steaua are mai multe sanse..;)...se ofitca porcul ca a facut 4 pct in grupa si nu a prins nici uefa...si steaua cu 4 pct se poate califica....si sa nu uite ca datorita Stelei joaca el in CL acum...steaua a ramas ekipa cu cele mai multe pct adunate in liga..;)asa ca ciocul mic

 •  10 Decembrie 2008, 02:13

Ma "000" Muresan a vrut sa zica(,)ca maine Steaua poate castiga,doar joaca cu o echipa mai slaba ca si Chelsea,in plus pe teren propriu!! Pricepi!!! Citeste inca o data articolul!!! Succes Steaua !!

 •  10 Decembrie 2008, 01:10

Pai Cfr Cluj s-a batut pt locul 3 cu Bordeaux, nu cu Chelsea ! Au fost 2 echipe clar calificate in sferturi in fiecare grupa : A.S. Roma si Chelsea in grupa cu Cfr , iar Cfr-ul s-a batut cu Bordeaux la locul 3 ! Si Bayern Munchen si Olimpic Lyon in grupa Stelei, iar Steaua se bate cu fiorentina pt locul 3 ! Asa ca, CFR s-a batut pt locul 3 cu Bordeaux, nu cu Chelsea !

Vezi toate comentariile (10)
Comentează