INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - FIORENTINA, MIERCURI, 21:45, PROTV, LIVETEXT PE GSP.RO

Mutu, căpitanul Fiorentinei în Ghencea?

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 decembrie 2008 00:00

În absenţa lui Dario Dainelli, atacantul român va fi, cel mai probabil, căpitanul Fiorentinei la jocul împotriva Stelei. Adrian Mutu, considerat de specialişti cel mai periculos om pentru poarta lui Zapata, a purtat un ultimele zile un dialog la distanţă cu suporterii roş-albaştrilor, mărturisind că se aşteaptă să fie huiduit în Ghencea chiar dacă este unul dintre cei mai importanţi oameni ai echipei naţionale.

"Cred ca va fi o atmosfera ostilă mie, probabil mă vor fluiera şi mă vor înjura tot meciul. Nu mă va afecta chiar deloc, dimpotrivă, mă va motiva şi mai mult. Aceasta este mentalitatea suporterului STELIST! Sînt sigur că dacă aş juca pe oricare alt stadion din ţară, acest lucru nu s-ar întîmpla!" spune Mutu pe blogul său.

Playtech: Carmen Tănase rupe tăcerea despre motivul pentru care refuză testarea și vaccinarea anti-Covid-19: „Niște minciuni care...


Comentarii (5)
 •  10 Decembrie 2008, 11:40

Mutu sa poarte tricoul lui Dinamo pe dedesubt si cand da gol sa le arate la aurolacii din Ghencea ...

 •  10 Decembrie 2008, 11:09

STEAUA ESTE NUMAI UNA, CEEA CE ESTE ACUMA SE CHEAMA "BATAIE DE JOC"!

 •  10 Decembrie 2008, 11:02

... e numai una! Imaginea ROMANIEI a fost salvata de CFR, DIN PACATE steaua trage ROMANIA in jos de 2 ani de zile. HAI CFR si SPER CA FIORENTINA SA CASTIGE PTR. CA AVEM CEL MAI BUN FOTBALIST ACOLO.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează