INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - LEGIA VARŞOVIA

Optimism în tabăra Stelei după tragerea la sorţi » Mihai Stoica: "Avem prima şansă!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 august 2013 00:00 / Actualizat vineri, 09 august 2013 13:24

Managerul Stelei, Mihai Stoica, a făcut o analiză a adversarului Stelei din play-off-ul Ligii, Legia Varşovia.

"Nu e vorba de noroc sau ghinion. Legia a pornit foarte bine în campionat, ne poate pune probleme. Va fi o dublă echilibrată, dar trebuie să ne adjudecăm statutul de cap de serie, să jucăm în grupele Ligii.

E o echipă bună, cu gabarit, dar pornim cu prima şansă. Au o echipă bine organizată dar fără jucători care să poată rezolva meciul.

Suporterii Legiei sînt poate cei mai fanatici din Europa. Nu cred că e vreun jucător care să nu îşi dorească să evolueze pe arena lor. Noi sperăm să luăm o opţiune încă din tur, cînd vrem să jucăm pe un stadion plin.

Kuciak e acolo, fost la Vaslui, şi-a ajutat mult echipa să se califice cu Molde", a declarat Mihai Stoica la Fotbal Club, pe Digisport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
steaua024
steaua024  •  09 August 2013, 17:08

Mihai Stoica: "Avem prima şansă!" CORECT !! Restul ....can-can ! :-)))

cerebralu
cerebralu  •  09 August 2013, 14:47

aceeasi placa. noi avem prima sansa... ei le au pe celelalte. Iar cand se apropie meciul mai amanam un meci de campionat, ne mai lamentam vreo doua zile, apoi dupa meci, daca bate steaua, spunem ca adversarul nu avea cum sa opuna rezistenta unei echipe ca steaua. fotbalul polonez e puternic, uitati-va pe eurosport 2, ca transmit meciuri, si vedeti cate faze de poarta sunt in meciuri, ce viteza de joc pe toata durata partidei. e greu cu legia. pana una- alta eurosport transmite campionatul polonez, ceea ce nu e deloc putin lucru

behaitoarea_woody_reloaded
behaitoarea_woody_reloaded  •  09 August 2013, 14:43

Legia e prima echipa adevarata cu care va juca 5tOAIA anul asta. Restul sunt povesti. Sansele sunt 50-50.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează