INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PAOK - BENFICA 1-4 (2-5 LA GENERAL)

PAOK - BENFICA 1-4 // Explicațiile lui Răzvan Lucescu după eliminarea din Ligă: "Aici s-a făcut diferența! Ei nu și-au pierdut capul"

Articol de - Publicat joi, 30 august 2018 10:10

Răzvan Lucescu, antrenorul lui PAOK, spune că echipa lui n-a rezistat presiunii la 1-0, comițând greșeli mari în fața unui adversar foarte puternic: „Nu ne-am apărat rău, însă diferența s-a făcut în gestionarea emoțională”, a spus Lucescu la finalul meciului PAOK - Benfica 1-4.

Răzvan Lucescu s-a oprit la porțile Ligii cu PAOK, capotând în returul play-off-ului cu Benfica (1-4), după o primă repriză începută excelent, dar transformată într-un coșmar pentru fanii greci pe "Toumba".

Un lanț de erori grave în defensivă, cu Paschalakis erou negativ acum, le-a oferit "vulturilor" pradă la discreție pentru o calificare fără emoții. Antrenorul român a recunoscut superioritatea adversarului, mai bun în ambele manșe.

"Sunt mândru de jucătorii mei"

"Benfica e la un nivel mult peste noi, pe locul 10 în topul UEFA, și are experiență mare. Diferența s-a făcut în gestionarea presiunii. Ei nu și-au pierdut capul la 0-1 și când noi jucam foarte bine. Am comis greșelile care le-au dat putere și moral să revină. Benfica a fost mai bună, dar sunt mândru de jucătorii mei, au dat totul și au continuat să joace și la 1-4. Nu ne-am apărat deloc rău și nu și-au creat multe ocazii. Au avut una, dar ne-au dat patru. Este greu să reziști psihic când primești două goluri în acest mod", a explicat Luce jr.

"Am căpătat experiență"

Răzvan a scos în față și alibiul culoarului nefavorabil: "Noi am cucerit titlul, ne-am atins obiectivul, însă din alte motive nu am fost și campioni. Am avut neşansa de a ajunge pe un traseu extrem de greu, poate şi din cauza celor întâmplate anul trecut, dar experiența ne va ajuta.

Am arătat că putem bate pe oricine dacă ne controlăm mai bine sentimentele și presiunea. Am câștigat încredere și putem privi în ochi oricare adversar. Cel mai important lucru este să avem liniște și ne dorim să mergem cât mai departe în Europa League".

"Nu e vorba doar de o fază, e vorba de istoria celor două echipe, una care e obişnuită să joace la acest nivel şi o alta, care e pentru prima oară ajunsă într-o astfel de situaţie, de a juca pentru calificare"
"Probabil al doilea gol primit a turnat plumb în ghetele băieţilor, dar chiar şi la 1-3 au fost momente în care şi-au dat viaţa. Acesta e fotbalul. Diferenţa o face o greşeală. Eu sunt foarte mulţumit de băieţi"
Răzvan Lucescu, antrenor PAOK, la Telekom Sport

17-9
a fost raportul șuturilor la poartă (7-6 cadrate) în favoarea lui PAOK, care a avut 53% posesie și 7-3 la cornere în returul cu Benfica, dar jucătorii lui Răzvan Lucescu au alergat cu 8,3 km mai puțin

Vezi șiPAOK, out din Champions League! Răzvan Lucescu, demolat de Benfica după ce a avut 1-0

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
gazistu
gazistu  •  30 August 2018, 15:21

PACAT, as fi preferat PAOK cu suporterii lor fanatici in dauna celor de la Benfica... eram curios cati suporteri aducea in deplasari, Paok

bazinga
bazinga  •  30 August 2018, 14:04
Postat de magic4ever pe 30 August 2018, 10:34

Jocul s-a rupt la golul de 1-1 unde Varela la scapat foarte usor din marcaj pe Jardel...pana atunci PAOK a jucat bine, nu anunta nimic golul portughezilor...au picat psihic dupa primul gol primit si au jucat cu frica sa nu primeasca si golul 2...pacat

Portarul ala sinistru i-a nenorocit cu una din gafele cele mai incredibile din istoria fotbalului!

knuty
knuty  •  30 August 2018, 13:58

Aceeasi explicatie *** si taica-so BUDILAI!!!!Dau vina pe orice !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează