INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MOURINHO ACUZĂ

"Parcursul ruşilor e pătat de urme de doping"

Articol de - Publicat marti, 30 martie 2010 00:00

Antrenorul interist a pornit războiul psihologic cu o zi înaintea turului sferturilor de finală contra lui ŢSKA. La conferinţa de presă de azi, Jose Mourinho a lansat un atac asupra trupei moscovite. "Nu mă consider favorit, dar nici pe ruşi nu-i pot vedea. Tot respectul pentru ei, dar dacă doi jucători, la un control antidoping, au fost depistaţi cu o substanţă interzisă, atunci traseul în Ligă are o pată gri".

Incidentul la care face referire Mourinho s-a petrecut pe 3 noiembrie, cînd Ignaşevici şi Aleksei Berezuţki n-au respectat regulamentul anti doping la finele meciului cu Wolfsburg şi au fost suspendaţi o etapă, iar ŢSKA amendată cu 25.000 de euro.

Tehnicianul portughez a răspuns şi provocărilor ziariştilor, care l-au întrebat dacă Inter a ajuns din întîmplare în această fază a competiţiei: "Cînd eşti în sferturi, nu te califici fortuit. O faci pentru că e rodul unui proiect, nu al unei conjuncturi. E aceeaşi echipă contra căreia am jucat în 2005, dar are mai multă experienţă". Jose a explicat şi de ce rămîne în silenzio stampa la partidele de campionat. "Vreau să-mi păstrez locul pe bancă, pentru că dacă deschid gura iar sînt suspendat. Nu vreau să mai risc, întrucît echipa are nevoie de mine pe margine".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează