LIGA CAMPIONILOR  ·  MOURINHO ACUZĂ

"Parcursul ruşilor e pătat de urme de doping"

Articol de — Marti, 30 Martie 2010, 00:00

Antrenorul interist a pornit războiul psihologic cu o zi înaintea turului sferturilor de finală contra lui ŢSKA. La conferinţa de presă de azi, Jose Mourinho a lansat un atac asupra trupei moscovite. "Nu mă consider favorit, dar nici pe ruşi nu-i pot vedea. Tot respectul pentru ei, dar dacă doi jucători, la un control antidoping, au fost depistaţi cu o substanţă interzisă, atunci traseul în Ligă are o pată gri".

Incidentul la care face referire Mourinho s-a petrecut pe 3 noiembrie, cînd Ignaşevici şi Aleksei Berezuţki n-au respectat regulamentul anti doping la finele meciului cu Wolfsburg şi au fost suspendaţi o etapă, iar ŢSKA amendată cu 25.000 de euro.

Tehnicianul portughez a răspuns şi provocărilor ziariştilor, care l-au întrebat dacă Inter a ajuns din întîmplare în această fază a competiţiei: "Cînd eşti în sferturi, nu te califici fortuit. O faci pentru că e rodul unui proiect, nu al unei conjuncturi. E aceeaşi echipă contra căreia am jucat în 2005, dar are mai multă experienţă". Jose a explicat şi de ce rămîne în silenzio stampa la partidele de campionat. "Vreau să-mi păstrez locul pe bancă, pentru că dacă deschid gura iar sînt suspendat. Nu vreau să mai risc, întrucît echipa are nevoie de mine pe margine".Dialog halucinant între un bărbat și o călugăriță: ”Tu ai nevastă, ai copii, ce-ți trebuie Elena?” Video

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Fotbal, Bundesliga

Leipzig - Hertha Berlin

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:30 Fotbal, Bundesliga 2

St. Pauli - Heidenheim

Digi 2
19:30 Fotbal, Bundesliga 2

Bochum - Holstein Kiel

Digi 4
21:30 Fotbal, Bundesliga

Fortuna Dusseldorf - Schalke 04

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga

Hoffenheim - Koln

Digi 2, Telekom 2, Look Sport
21:30 Fotbal, Bundesliga

Union Berlin - Mainz

Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
21:30 Fotbal, Bundesliga

Augsburg - Padeborn

Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
Program TV complet

Liga 1