INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - BAYERN MUNCHEN 4-2, (6-3 LA GENERAL)

Performanța UNICĂ atinsă de Ronaldo după hattrickul din meciul cu Bayern » Niciun jucător n-a mai reușit asta

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 aprilie 2017 00:08

Real Madrid s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor, după ce a trecut de Bayern Munchen, scor 6-3 la general, în urma unui manșe retur de-a dreptul fulminante. 

La fel ca în meciul tur, când portughezul Ronaldo a reușit o "dublă", starul portughez al madrilenilor a fost din nou la înălțime, reușind un "hattrick" de senzație, decisiv pentru Real în a trece de echipa bavareză și a ajunge în semifinalele Ligii Campionilor, pentru cea de-a patra oară în ultimii patru ani. 

Odată cu cele trei goluri din duelul cu Bayern, Ronaldo a devenit primul jucător din istoria Ligii Campionilor care reușește să marcheze 100 de goluri în cea mai importantă competiție europeană. 

De asemenea, cele trei meciuri din meciul cu nemții au reprezentat cel de-al 41-lea hattrick din cariera portughezului de 32 de ani. 

Totodată, portughezul este jucătorul cu cele mai multe reușite în fazele superioare ale Ligii. 

 Real, spre a treia ligă în 4 ani

După ce au câștigat edițiile din 2014 și 2016, madrilenii iau acum o opțiune serioasă pentru cel de-al treilea succes în ultimii patru ani. 

În plus, trupa lui Zinedine Zidane a reușit cea de-a șaptea calificare consecutivă în semifinalele Ligii, performanță unică în istorie.

Playtech: Marele actor al României pe care toată lumea l-a UITAT. Mormântul lui nu are nici flori, nici lumânări. E DEPLORABIL!


Comentarii (6)
mutu57
mutu57  •  19 Aprilie 2017, 04:18

Ronaldo, jucatorul cel mai necinstit si mai ajutat de arbitri din lume. Are probabil recordul mondial la goluri din penaltiuri date la simulari si din ofside. Un nerusinat arogant. Fotbalul a ajuns un sport in care se promoveaza necinstea si nerusinarea.

burgman
burgman  •  19 Aprilie 2017, 00:59
Postat de krokoi pe 19 Aprilie 2017, 00:43

chiar si asa, realul merita sa se califice. ce echipa, ce jucatori!

Corect! Cea mai mare echipa din lume, restul e can can!

starcraft
starcraft  •  19 Aprilie 2017, 00:50
Postat de krokoi pe 19 Aprilie 2017, 00:43

chiar si asa, realul merita sa se califice. ce echipa, ce jucatori!

chiar si asa, merita sa traiesti. ce om, ce caracter!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează