INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CHELSEA-BARCELONA

Pique: "Victoria cu Real va fi un adevărat imbold"

Articol de GSP - Publicat marti, 05 mai 2009 00:00

Gerard Pique insită ca echipa lui să se concentreze asupra meciului cu Chelsea (transmis de ProTV, miercuri de la ora 21:45), menţionînd că victoria cu Real "este istorie". "Ne vom aduce aminte şi mai bine de ea dacă am ajunge în finala de la Roma."

Spaniolul le cere jucătorilor săi să-şi centreze atenţia pe semifinala de la Londra şi îndeamnă la calm. "Am avut un sezon în care am jucat la intensitate maximă, dar nu am cîştigat nimic pînă acum. Trebuie să ne ţinem capul pe umeri. Dacă vrem victoria cu Chelsea, trebuie să fim concentraţi."

Fundaşul Barcelonei ştie că partida va fi una grea şi că adversarii vor ieşi la joc pentru a marca.

2-6, un adevărat imbold

Chiar şi aşa, Pique recunoaşte că victoria de sîmbătă e proaspătă în memoria lui. "Ştim că victoria cu Real e un adevărat imbold şi asta ne va ajuta în meciul de mîine."

La casele de pariuri, Barcelona e favorită, cu victoria cotată la 2.40, pe cînd gazdele au o cotă de 2.60. Cu o cotă de 3.30, egalul este cel mai puţin probabil.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
pid600
pid600  •  05 Mai 2009, 17:16

barca se califica fara probleme

suk_89
suk_89  •  05 Mai 2009, 16:55

va fi un meci greu dar barca se va califica, Visca el Barca

Vezi toate comentariile (2)
Comentează